Home Zeilarrangementen op de Waddenzee

Zeilarrangementen op de Waddenzee

Zeilarrangementen op de Waddenzee

Zeilervaring is geen vereiste

 

Varen op de Waddenzee is een geweldige ervaring voor iedereen! Met zeilervaring maar ook als je geen ervaring hebt met zeilen en hier kennis mee wilt maken is een zeilarrangement op de Waddenzee fantastisch om mee te maken. Je kunt bijvoorbeeld een weekend gaan zeilen op één van onze prachtige schepen. Klipper Isis of tjalk de Overwinning nemen je graag een weekend mee zeilen onder begeleiding van haar ervaren bemanning.

Bij de Gouden Vloot vind je altijd een zeilreis die aansluit op jouw wensen! Van actieve bedrijfsuitjes tot intieme bruiloftsfeesten, van een dagje zeilen tot een week op volle zee. Van droogvallen op een zandbank en feestvieren aan boord tot een vergadering midden op het Wad. Vertel ons jouw wensen, wij weten alle ins & outs van het Wad en IJsselmeer.

Zakelijk zeilen

Voor de zakelijke zeiler die op zoek is naar unieke vergaderlocaties, een actieve bedrijfsuitjes met zeehondenexpeditie of eilandhoppen. Een dagtocht op het IJsselmeer met alles er op en eraan of een onvergetelijke overnachting op het Wad. Je bent op het juiste adres. Bij ons zijn Zakelijke zeilreizen all-inclusive! Jouw gezelschap wordt de hele dag door verwend met exclusieve lekkernijen en ’s avonds wordt de dag afgesloten met een uitgebreid 7-gangendiner aan boord.

Individueel zeilen, opstapper, meezeilen

Je hoeft niet een heel schip af te huren om te gaan zeilen! Speciaal voor individuele reizigers- of kleinere gezelschappen verzorgen wij een aantal laagdrempelige meezeil-reizen. De meezeilreizen zijn geschikt voor jong en oud, de fanatieke zeiler of de vakantieganger. Zeil zelf of laat je lekker zeilen!

Zeilervaring is geen vereiste. De ervaren bemanning neemt je onder haar hoede en leert je alles van het zeilen als je dat wilt. Catering wordt de gehele reis verzorgd, zeilpakken en zwemvesten zijn aanwezig voor alle opvarenden. Kom samen met vriend, vriendin, opa, oma, vader, moeder, zus, broer, kind of kom je liever zelfstandig? Alle combinaties zijn welkom!

Zo is het mogelijk om een rondje Waddenzee te bezeilen of om een lang Hemelvaart-of Pinksterweekend je mee te laten voeren door wind en water. Als je zin hebt in een langere reis zin hebt in een wat langere zeilreis kies dan naar de rondreis over de Waddenzee of de eiland tot eiland zeilreis.  Heb je geen zin in een standaard arrangementen ga dan mee op de Zwerftocht naar het Oostwad! Een avontuurlijke zeilreis zonder een vast doel waarbij het getij onze koers bepaald. De aaneenvoegende reis brengt je weer Westwaarts over de Waddenzee terug naar thuishaven Harlingen.

Samen zeilen

Je kunt er ook voor kiezen om samen met familie of vrienden een onvergetelijke zeilreis te maken. U en uw familie of vrienden vervelen zich geen moment aan boord van het schip. Er valt altijd wat te doen en er is altijd wat te zien op het Wad! Zeilen is een leerzame, actieve, gezellige en leuke bezigheid voor jong en oud. Wij bieden u ook de mogelijkheid een uniek feest aan boord te organiseren op een prachtig zeilschip! Alles kan aan boord van een van onze schepen van de Gouden Vloot. Een unieke ervaring en een gegarandeerde glimlach op ieders gezicht.

Trouwen op het Wad

De mooiste dag van jullie leven vraagt natuurlijk om een hele bijzondere locatie. Elkaar het ‘ja’-woord geven op de meest romantische plek terwijl jullie de wereld van een andere kant bekijken is niet alleen uniek, maar ook heel speciaal. Als jullie op zoek zijn naar een bijzondere trouwlocatie zijn jullie aan het juiste adres, want de Gouden Vloot biedt drie unieke gelegenheden om in het huwelijksbootje te stappen, namelijk trouwen op de Waddenzee, trouwen op een Waddeneiland of trouwen op het IJsselmeer.

Wedstrijdzeilen

Met de Gouden Vloot doen wij elk jaar mee aan een aantal zeilwedstrijden die Nederland in zijn agenda heeft staan. Dit is voor u de uitgelezen kans om ook eens aan boord te zijn tijdens een echte zeilrace. Samen met de bemanning zult u er alles aan doen om een onvergetelijke wedstrijd te varen. Ervaring is hier niet voor nodig, de bemanning neemt u graag onder haar hoede!

De zeilarrangementen kunnen speciaal naar wens worden ingevuld. Dit maakt een weekend zeilen tot een fantastische belevenis! Varen op de Waddenzee is een mooie ervaring voor iedereen, van jong tot oud. Je kunt een zeilarrangement voor een groep boeken, je kunt natuurlijk ook in je eentje aan boord stappen van het schip! Iedereen is van harte welkom aan boord van de Gouden Vloot.