Home Zeilarrangementen op de Waddenzee

Zeilarrangementen op de Waddenzee

Zeilarrangementen op de Waddenzee

Varen op de Waddenzee is een geweldige ervaring voor iedereen die van zeilen houdt. Maar ook als u geen ervaring hebt met zeilen en hier kennis mee wilt maken is een zeilarrangement op de Waddenzee fantastisch om mee te maken. U kunt bijvoorbeeld een weekend gaan zeilen op één van onze prachtige schepen. Met klipper Isis of tjalk de Overwinning kunt u een weekend zeilen onder begeleiding van een ervaren bemanning.

Bij de Gouden Vloot bieden we verschillende zeilarrangementen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld een weekend gaan zeilen met familie of varen op de Waddenzee met collega’s. Een prachtig familie- of bedrijfsuitje! Het Wad biedt de allermooiste natuur. Er is altijd wat te beleven en altijd wat te zien als u gaat varen op de Waddenzee. Wanneer u een zeilarrangement kiest waarmee u een weekend gaat zeilen, kunt u gaan overnachten op één van de Waddeneilanden.

De zeilarrangementen kunnen speciaal naar uw wensen worden ingevuld. Dit maakt een weekend zeilen tot een fantastische belevenis! Varen op de Waddenzee is een mooie ervaring voor iedereen, van jong tot oud.

U kunt een zeilarrangement voor een groep boeken, maar u kunt natuurlijk ook in uw eentje aan boord stappen van het schip! Iedereen is van harte welkom aan boord van de Gouden Vloot.