Home Sitemap Heidag op het Wad

Heidag op het Wad

Zakelijk Zeilen

Op zoek naar de ideale locatie voor een stevige heisessie? 

Inspirerende Heisessie midden op het Wad

Wanneer de resultaten stokken en de oplossing wil zich maar niet aandienen dan is het tijd om het land te verlaten! U zult verstelt staan: In de onmetelijke ruimte van de schitterende Waddenzee zullen, zonder extra stimulans, nieuwe en verfrissende uitkomsten vanzelf zichtbaar worden. 

Wij nemen jullie mee naar een prachtige afgelegen zandbank of ankerplek zodat er in alle rust kan worden vergaderd en jullie je volledig op de toekomst kunnen bezinnen. Hier heb je alle ruimte, rust en privacy om spijkers met koppen te slaan!

In combinatie met actieve zeilsessies komen de thema’s samenwerking en teambuilen van zelf aan bod. Zeil met ons mee en beleef de uitgestrekte weidsheid van de Waddenzee. Actief bezig zijn in een ongedwongen sfeer.

Verzorg in alle rust vergaderingen, workshops, lezingen en training aan- of van boord.

Zeilervaring is geen vereiste. De ervaren bemanning neemt je onder haar hoede en leert je alles van het zeilen als je dat wilt. Catering wordt de gehele reis verzorgd, zeilpakken en zwemvesten zijn aanwezig voor alle opvarenden.

Een onvergetelijke heidag

De dag begint in de haven van Harlingen waar koffie, thee en lekkers voor u aan boord klaar staat. Na een welkomstwoord van uw schipper volgt er aan dek de uitleg over het zeilen. De zeilen worden gehesen en de koers wordt gezet naar een geheel verzorgd en onvergetelijke heidag op het Wad.

All inclusive genieten

Gedurende de hele dag wordt u door de kok verwend met exclusieve scheepslekkernijen. Een uitgebreide lunch aan dek in het zonnetje, tussendoortjes en natuurlijk hapjes bij de borrel. Na een onvergetelijke dag zeilen leggen we het schip weer aan in de haven van Harlingen om de dag af te sluiten met een uitgebreid diner. U geniet van het Bourgondisch diner onder kaarslicht, zachtjes wiegende lampen en prachtige rondborstige scheepswijn waardoor u wordt meegenomen naar de scheepssfeer van weleer.

De voortreffelijke gastvrije service, de culinaire verwennerij
en de traditionele ambiance van het schip zijn dé bouwstenen voor een onvergetelijk heidag.

Aan één dag niet genoeg?

Als u aan een dag niet genoeg heeft, bieden wij ook de mogelijkheid om een Heisessie Weekend op het Wad te organiseren!  Lees hier meer.

Een goede locatie is doorslaggevend voor het slagen van een meerdaagse heisessie. De heisessie laat een onvergetelijke indruk na, wanneer je deze combineert met een activiteit zoals zeilen!