Home Zeilarrangementen

Zeilarrangementen

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” – Mark Twain

Bij de Gouden Vloot vind je altijd een zeilreis die aansluit op jouw wensen! Van actieve bedrijfsuitjes tot intieme bruiloftsfeesten, van een dagje zeilen tot een week op volle zee. Van droogvallen op een zandbank en feestvieren aan boord tot een vergadering midden op het Wad. Vertel ons jouw wensen, wij weten alle ins & outs van het Wad en IJsselmeer.

Zakelijk zeilen

Voor de zakelijke zeiler die op zoek is naar unieke vergaderlocaties, een actieve bedrijfsuitjes met zeehondenexpeditie of eilandhoppen. Een dagtocht op het IJsselmeer met alles er op en eraan of een onvergetelijke overnachting op het Wad. Je bent op het juiste adres. Bij ons zijn Zakelijke zeilreizen all-inclusive! Jouw gezelschap wordt de hele dag door verwend met exclusieve lekkernijen en ’s avonds wordt de dag afgesloten met een uitgebreid 7-gangendiner aan boord.

Individueel zeilen, opstapper, meezeilen

Je hoeft niet een heel schip af te huren om te gaan zeilen! Speciaal voor individuele reizigers- of kleinere gezelschappen verzorgen wij een aantal laagdrempelige meezeil-reizen. De meezeilreizen zijn geschikt voor jong en oud, de fanatieke zeiler of de vakantieganger. Zeil zelf of laat je lekker zeilen!

Zeilervaring is geen vereiste. De ervaren bemanning neemt je onder haar hoede en leert je alles van het zeilen als je dat wilt. Catering wordt de gehele reis verzorgd, zeilpakken en zwemvesten zijn aanwezig voor alle opvarenden. Kom samen met vriend, vriendin, opa, oma, vader, moeder, zus, broer, kind of kom je liever zelfstandig? Alle combinaties zijn welkom!

Zo is het mogelijk om een rondje Waddenzee te bezeilen of om een lang Hemelvaart-of Pinksterweekend je mee te laten voeren door wind en water. Als je zin hebt in een langere reis zin hebt in een wat langere zeilreis kies dan naar de rondreis over de Waddenzee of de eiland tot eiland zeilreis.  Heb je geen zin in een standaard arrangementen ga dan mee op de Zwerftocht naar het Oostwad! Een avontuurlijke zeilreis zonder een vast doel waarbij het getij onze koers bepaald. De aaneenvoegende reis brengt je weer Westwaarts over de Waddenzee terug naar thuishaven Harlingen.

Samen zeilen

Je kunt er ook voor kiezen om samen met familie of vrienden een onvergetelijke zeilreis te maken. U en uw familie of vrienden vervelen zich geen moment aan boord van het schip. Er valt altijd wat te doen en er is altijd wat te zien op het Wad! Zeilen is een leerzame, actieve, gezellige en leuke bezigheid voor jong en oud. Wij bieden u ook de mogelijkheid een uniek feest aan boord te organiseren op een prachtig zeilschip! Alles kan aan boord van een van onze schepen van de Gouden Vloot. Een unieke ervaring en een gegarandeerde glimlach op ieders gezicht.

Trouwen op het Wad

De mooiste dag van jullie leven vraagt natuurlijk om een hele bijzondere locatie. Elkaar het ‘ja’-woord geven op de meest romantische plek terwijl jullie de wereld van een andere kant bekijken is niet alleen uniek, maar ook heel speciaal. Als jullie op zoek zijn naar een bijzondere trouwlocatie zijn jullie aan het juiste adres, want de Gouden Vloot biedt drie unieke gelegenheden om in het huwelijksbootje te stappen, namelijk trouwen op de Waddenzee, trouwen op een Waddeneiland of trouwen op het IJsselmeer.

Wedstrijdzeilen

Met de Gouden Vloot doen wij elk jaar mee aan een aantal zeilwedstrijden die Nederland in zijn agenda heeft staan. Dit is voor u de uitgelezen kans om ook eens aan boord te zijn tijdens een echte zeilrace. Samen met de bemanning zult u er alles aan doen om een onvergetelijke wedstrijd te varen. Ervaring is hier niet voor nodig, de bemanning neemt u graag onder haar hoede!

Wil je iets weten?

Heerlijk eten, drinken en een volledig verzorgde catering

Reacties van gasten

5

Met de Tjalk Overwinning op avontuur!
Drie verjaardagen in 1 schitterend lang wekend gevierd. Alle leeftijden bijeen, ervaren en onervaren zeilers, een fantastische schipper Thabea en ‘matroos’ . Op het Wad drooggevallen en overnacht, het kolken van opkomend water genoten. ’s Nachts het gekeuvel van 3 pubers op het dak. De volgende dag wind, veel wind,zeilen reven, regelmatig overstag. Werkelijk alle hens aan dek in actie! Met heel veel plezier en power!
Dag 3 zon, minder wind, genoten van de wolken, de golven, het Wad, de zeehondjes, schillen op het dek. En de gezellige avonden genoten met heerlijke hapjes en drankjes. Het waren 3 superdagen. Dank jullie wel! We komen weer! Titia Wolf.

5

Samen met vier gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2-11 jaar een TOP weekend gehad! We werden vrijdagavond hartelijk ontvangen aan boord van Klipper Isis door schipper Joost en zijn vrouw Anna. De catering kun je met een gerust hart aan hun overlaten: er stond een zelfgemaakte overheerlijke Indische rijsttafel voor ons klaar. Wij houden allemaal van lekker en goed eten en het buffet overtrof onze verwachtingen! En ook de kinderen werden niet vergeten, het grootste gedeelte was kidsproof (niet te pittig) mét veel verse groente! Aan boord had ieder stel z’n eigen hut en er is voldoende ruimte om te bewegen. We hebben veel verschillende weersomstandigheden meegemaakt: (harde) wind, regen, zon. Vooral de harde wind maakte het nóg avontuurlijker en Joost geeft steeds uitleg aan zowel de kinderen als de volwassenen waardoor je goed weet wat er gaat gebeuren en iedereen die dat wil, kan ook een bijdrage leveren aan het zeilen. Zaterdagmiddag en zondagochtend hebben we een stuk(je) van Vlieland ontdekt en het voelde op zondagmiddag na aankomst in de haven van Harlingen alsof we op vakantie geweest waren! Wat een indrukken in zo’n korte tijd en heerlijk uitgewaaid. Een aanrader voor iedereen die er even tussenuit wil of samen met een clubje een leuke tijd wil hebben op het water. Voor ons is dit voor herhaling vatbaar, dank Anna & Joost voor jullie gastvrijheid en goede zorgen!! Marieke van Reuler.

5

Een fantastische zeiltocht gemaakt met een groep vrienden en onze gezinnen van Harlingen naar Vlieland en terug. Ondanks de pittige wind een heerlijke, indrukwekkende tocht gemaakt met de Klipper Isis. De schipper familie Martijn weet iedereen aan boord, jong en oud enthousiast te betrekken bij het zeilen. Zeer professioneel! Een aanrader! Richard Wolters.

5

We hebben met twee gezinnen (9 personen) een mooie 7-daagse Wadden eilandhop reis geboekt bij Joost en Anna. We zijn net terug van de trip en wat hebben we met zijn allen genoten. Alle elementen die je wilt tijdens zo’n een reis zaten er in. We hebben alle Waddeneilanden gezien, in alle havens overnacht, we hebben de boot drooggelegd op het Wad, we hebben ’s avonds gevaren en de bloedmaan op zien komen. We hebben krabbetjes gevangen, gezwommen vanaf de boot en ja we mochten ook springen vanaf het uiterste eindpuntje van de boot (de kluiver) en dat vonden de kids fantastisch. We hebben gezeild met windkracht 6 en dat was een topervaring, schuin met een boot als de Isis, super om mee te maken. Veiligheid staat bovenaan en we waren echt in goede handen met matroos Jesse (en schipper Joost en Anna). Zeer kundig en rust uitstralend, top. We kregen veel uitleg bij wat we deden. Goed om te weten dat niet alleen wind en zeilen nodig zijn. Ook de (soms sterke) stroming, wantij, varierende dieptes, getijden, zuigkracht van de bodem hebben te maken met de manier waarop je vaart. De boot is echt van alle gemakken voorzien, een erg verzorgden onderhouden schip en een echte aanrader! (Met 27 slaapplaatsen ook erg leuk voor feesten en partijen…) Wilkin Kroon.

4

Wir waren mit einer Abschlussklasse Relaschule mit Joost auf der Isis unterwegs und waren begeistert – Schüler wie Lehrer! Vielen Dank, Joost, für alles: Du bist ein super Slipper, der sein Handwerk versteht, wir haben uns sehr sicher gefühlt.

5

I was so excited to go on my first sailing trip! A group with 23 elderly German people. The majority was between 50 and 78 years of age, but that meant that there was a lot of work-out for the rest of us and we could skip the gym. What can I say? It was tension and relaxation.

5

Super gaaf weekend gehad… leuke kapitein.. super matroos Anna… en goeie kok lizzy. Patrick en pety en familie

5

Op 9 mei waren wij getuigen van het feit dat Jerry en Femke zijn getrouwd op het wad. En ervaring om nooit te vergeten. Onder leiding van kapitein Joost en meester kok Anna hebben wij een fantastische vaart gehad met waanzinnig lekker eten. Ik zeg een Michelin ster voor op het water Joost, Anna en de crew bedankt.

5

Es war einfach traumhaft! Das Wetter perfekt und mit Anna und Joris wurde die ganze Tour dann noch abgerundet. Danke dafür!

5

In het weekend van 29 april tot en met 1 mei was ik uitgenodigd door mijn buren om mee te varen op De Overwinning. Het was een fantastisch weekend. Zaterdag hadden we een prachtige zonnige dag waardoor we heerlijk konden genieten van de vaart naar Terschelling. Zondag hadden we juist het tegenovergestelde weer. Regen en veel wind. Een mooie zeildag. Lekker aan het werk op het voordek en veel (zeil)plezier.

5

During the weekend of May the 9th and 10th a wedding was held on the Wad. The moment you step on board, you’re being treated like a king by the crew. I don’t think the kitchen crew stopped working. The delicious smell and flavors that came from there.. Thumbs up!

5

Wat n geweldig feest was het op de klipper Isis! Al 10 jaar op Koers, een leukere manier om te vieren is er niet! Er waren meerdere kapiteins op t schip maar niemand kan tippen aan Joost en Anna! Dank jullie voor t feest, heerlijk gevaren.

4

We were on the Klipper Isis with a graduating class school with Joost and were thrilled – students and teachers! Thank you, Joost, for everything: You are a great skipper who understands his craft, we felt very safe.

5

During the weekend of April 29th until May 1st I was invited by my neighbors to sail with them on De Overwinning. It was a fantastic weekend. Saturday was a beautiful sunny day that made us enjoy the trip to Terschelling. Sunday, sadly, we had the opposite weather. Rain and a lot of wind. But that was a good sailing day. We enjoyed working on the front deck and had much fun.

4

It was just amazing! The weather was perfect and with Anna and Joris the whole tour was rounded off. Thanks for that!

5

Super nice weekend … nice captain .. super sailor Anna … and good cook lizzy. Patrick and pety and family