Home Zeilarrangementen Bedrijfsuitje dag zeilen

Bedrijfsuitje dag zeilen

Zakelijk zeilen

Bedrijfsuitje dag zeilen

Nodig uw relaties, collega’s of personeel uit voor een prachtige dag zeilen op de Waddenzee of zeilen op het IJsselmeer aan boord van de schitterende tweemast Klipper Isis (1892) of de CO2-neutrale Overwinning.

Zeil met ons mee en beleef de uitgestrekte weidsheid van de Waddenzee of de innemende omgeving van de voormalige Zuiderzee. Actief bezig zijn in een ongedwongen sfeer.

Zeilervaring is geen vereiste. De ervaren bemanning neemt je onder haar hoede en leert je alles van het zeilen als je dat wilt. Catering wordt de gehele reis verzorgd, zeilpakken en zwemvesten zijn aanwezig voor alle opvarenden.

De voortreffelijke gastvrije service, de culinaire verwennerij en de traditionele ambiance van het schip zijn dé bouwstenen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Kies voor een impactvol bedrijfsuitje op de CO2 neutrale Eco Tjalk de Overwinning!

Geef je bedrijfsuitje een geheel nieuwe dimensie door te kiezen voor een impactvolle ervaring aan boord van ons elektrische zeilschip De Overwinning. Werk samen met je collega’s aan de zeilen, leer navigeren en geniet van teambuildingactiviteiten die de teamgeest versterken en onvergetelijke herinneringen creëren. En het beste van alles: jullie bedrijf draagt rechtstreeks bij aan milieuprojecten en maatschappelijke initiatieven, waardoor jullie gezamenlijk een positieve bijdrage leveren aan de wereld.

 

Zoekt u een dagtocht vanuit Muiden? Lees dan hier verder.