Home Zeilarrangementen Bedrijfsuitje Weekend Zeilen

Bedrijfsuitje Weekend Zeilen

Zakelijk zeilen

Inspanning en onstpanning gaan hand in hand
aan boord van onze zeilschepen

Bedrijfsuitje op het betoverende Wad

Een aantal dagen er tussenuit met uw collega’s of personeel? Gouden Vloot Zeilreizen biedt u de perfecte mogelijkheid voor een bijzonder en actief bedrijfsuitje. Actief zeilen en met zijn allen genieten van de mooie omgeving en het ruime sop.

De trossen gaan los en samen met de bemanning hijsen jullie de zeilen en genieten we van ontspannen en actieve dagen. De ervaren bemanning staat voor jullie klaar waardoor zeilervaring zeker geen vereiste is. We trekken het Wad op. In een weekend kunnen we veel mooie dingen doen. Het is mogelijk om een Waddeneiland aan te doen of we kunnen bijvoorbeeld een nacht op het Wad verblijven. Het schip laten droogvallen op het Wad is een prachtige belevenis voor iedereen!

De fantastische zeileigenschappen, luxe salon en de comfortabele hutten, van onze tweemast klipper Isis, maken haar tot het ideale zakelijke zeilschip dat ze is.

Kies voor een impactvol bedrijfsuitje op de CO2 neutrale Eco Tjalk de Overwinning!

Geef je bedrijfsuitje een geheel nieuwe dimensie door te kiezen voor een impactvolle ervaring aan boord van ons elektrische zeilschip De Overwinning. Werk samen met je collega’s aan de zeilen, leer navigeren en geniet van teambuildingactiviteiten die de teamgeest versterken en onvergetelijke herinneringen creëren. En het beste van alles: jullie bedrijf draagt rechtstreeks bij aan milieuprojecten en maatschappelijke initiatieven, waardoor jullie gezamenlijk een positieve bijdrage leveren aan de wereld.

We nemen jullie mee de prachtige Waddenzee op, naar haar ruige eilanden, pittoreske stadjes en gezellige havens.

Wilt u ook vergaderen aan boord? Dat kan. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Afhankelijk van de wind en het tij kiezen we samen de koers. Dit kan bijvoorbeeld een van de prachtige Waddeneilanden of een verlaten zandbank zijn.

Zeil met ons mee en beleef de uitgestrekte weidsheid van de Waddenzee. Actief bezig zijn in een ongedwongen sfeer.

Catering wordt de gehele reis verzorgd, zeilpakken en zwemvesten zijn aanwezig voor alle opvarenden.