Home Zeilarrangementen Feestvieren aan boord

Feestvieren aan boord

Heeft u iets te vieren en wilt u hét feest van uw dromen geven? Wilt u een verjaardag, een feest voor vrienden of een familiefeest geven? Groot of klein? Alles kan aan boord van één van onze schepen van de Gouden Vloot. Een unieke ervaring en een gegarandeerde glimlach op ieders gezicht. Weg van alles, omringt door water, vindt uw feest plaats. Geniet van de zon, voel de wind in uw haren, proef het heerlijke eten en hef het glas op het goede leven. Dit wordt een onvergetelijke dag voor u en uw gasten!

Uw feest, uw wensen

Een originele feestlocatie is gegarandeerd. Om te zorgen dat u ook van dit feest kunt genieten, verzorgen wij indien gewenst de gehele catering. Met deze catering komt u niets tekort, heerlijke culinaire gerechten en hapjes worden naar uw wensen klaargemaakt. Ook de ‘aankleding’ van het schip kunnen aan uw wensen of thema worden aangepast, evenals de (live) muziek.

Na een hartelijk welkom met koffie en gebak gooien we de trossen los en varen we het water op. Op naar het wad! Na een stuk zeilen vallen we droog op de Waddenzee. Hier komen de hapjes op tafel en wordt er geborreld. Het water stijgt en we zeilen weer verder. Ruikt u de lekkere geuren uit de kombuis al? Het heerlijke diner is bijna klaar. Binnen staat een mooi gedekte tafel waar de culinaire gerechten opgediend worden. Na het diner wordt er op het dek gedanst en kijkt u met zijn allen hoe de zon onder gaat. Klinkt goed toch? Dit zijn natuurlijk enkel suggesties, deze dag kan geheel worden aangepast aan uw wensen. Niets is te gek! Neem contact met ons op op voor het bespreken van de mogelijkheden.