Home Zeilreizen Individueel zeilen

Individueel zeilen

Arrangementen individuele zeilreizen

6 t/m 10 Juni

19 t/m 21 Juli

22 t/m 26 Juli

27 Juli t/m 4 Augustus

Waddenzee Westwaarts Waddenzee Westwaarts Zeil mee van Oost naar West! Deze 5 daagse zeilreis is een afwisseling van heerlijke dagen ontspannen en zeilen op het grootste natuurgebied van Europa. Friese pareltjes in de Waddenzee Slechts het water van de Waddenzee scheidt het vaste land van vier magnifieke pareltjes. Want dat zijn de Friese Waddeneilanden, stuk...

9 t/m 16 augustus

11 t/m 13 Oktober

18 t/m 20 Oktober

Individueel zeilen

Speciaal voor de individuele reiziger verzorgen wij een uniek zeilreis. Samen met de ervaren bemanning hijst u de zeilen, maakt u nieuwe vrienden en wordt er vooral heel erg veel genoten. De individuele zeilreizen kunt u voor uzelf of tot maximaal 27 personen boeken. Zeil dus individueel mee, met een vriend of vriendin, met opa en oma, met broers of zussen, alle combinaties zijn mogelijk! Zeilervaring is zeker geen vereiste. De ervaren bemanning neemt je onder haar hoede en leert u alles van het zeilen.

Zeil met ons mee!

Een complete vakantie of gewoon een weekendje weg: bij de Gouden Vloot bent u altijd aan het juiste adres! Dit zijn onze arrangementen voor de individuele reiziger.