Home Zeilarrangementen Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes

Arrangementen Bedrijfsuitjes

Dag zeilen op de Waddenzee of IJsselmeer

Weekend Zeilen op de Waddenzee

Ruim Klipper Isis Gouden Vloot Zeilreizen

Vergaderen op de Waddenzee

U bent op zoek naar een bijzonder uitje voor uw medewerkers dat gericht is op het versterken van de samenwerking, elkaar op een andere manier leren kennen en heel veel plezier! Een bedrijfsuitje is dé gelegenheid om uw medewerkers een plezierige dag te bezorgen dat in het teken staat van teambuilding. Zoekt u een uniek, actief en gezellig uitje dat voor iedereen wat te bieden heeft? Dan bent u bij de Gouden Vloot zeker aan het juiste adres!

Zeilen met groep Waddenzee @Gouden Vloot Zeilreizen

Een onvergetelijke dag

De dag begint met koffie, thee en overheerlijk gebak dat voor u aan boord klaar staat. Na een welkomstwoord van uw schipper volgt er aan dek de uitleg over het zeilen. De ervaren bemanning staat voor u klaar waardoor zeilervaring zeker geen vereiste is! De zeilen worden gehesen, de trossen worden losgegooid en de koers wordt gezet naar een geheel verzorgd en onvergetelijke dag zeilen. Afhankelijk van de wind en het tij kunnen we via de Waddenzee naar het IJsselmeer voor een zoet- en zout avontuur of gaan we gezellig eilandhoppen of op zeehondenexpeditie.

All inclusive genieten

Gedurende de hele dag wordt u door de kok verwend met exclusieve scheepslekkernijen. Een uitgebreide lunch aan dek in het zonnetje, tussendoortjes en natuurlijk hapjes bij de borrel. Na een onvergetelijke dag zeilen leggen we het schip weer aan in de haven van Harlingen om de dag af te sluiten met een uitgebreid zevengangendiner. U geniet van het Bourgondisch diner onder kaarslicht, zachtjes wiegende lampen en prachtige rondborstige scheepswijn waardoor u wordt meegenomen naar de scheepssfeer van weleer.

Diner Hoge Wier @ Gouden Vloot Zeilreizen

Als u aan een dag niet genoeg heeft, bieden wij u ook de mogelijkheid het bedrijfsuitje uit te breiden tot een heel weekend! Wij verwelkomen u dan graag op bijvoorbeeld de donderdag- of vrijdagavond in de haven van Harlingen waar een uitgebreid diner op u staat te wachten. U verblijft in karakteristieke hutten aan boord van een van onze schepen. Bijvoorbeeld met onze schitterende tweemast Klipper Isis. De volgende ochtend wordt u wakker met de geuren van een heerlijke ontbijt waarna de uitleg over het zeilen volgt. Samen hijsen we de zeilen en genieten we van een dag vol activiteiten waarbij u natuurlijk verwend wordt door onze kok met exclusieve scheepslekkernijen. Afhankelijk van de wind en het tij kiezen we samen de koers. Dit kan bijvoorbeeld een van de prachtige Waddeneilanden zijn! Na aankomst op het eiland wacht er een verrassing op u: een speciale eilandexcursie!

Bij terugkomst op het schip staat het Bourgondische zevengangendiner voor u klaar. ’s Avonds kunt u op het eiland een van de gezellige kroegjes bezoeken, een strandwandeling maken of gewoon lekker ontspannen aan boord. De volgende ochtend staat het ontbijt natuurlijk weer voor u klaar. Na de laatste dag heerlijk te hebben gezeild, leggen we het schip weer om 16:00, heerlijk en voldaan, in de haven van Harlingen aan.

Ruim Klipper Isis Gouden Vloot Zeilreizen

Alle bedrijfsuitjes zijn inclusief:

 • Huurt van het schip
 • Volpension tot 7 gangen diner ‘Op volle Zee’
 • Alle dranken, inclusief wijnarrangement diner
 • Verse bloemen, kranten
 • In de Wattenservice, inclusief heerlijk dekbed, gebruik van zoveel handdoeken als u nodig heeft, gebruik enige echte Isis badjas en heerlijke verzorgingsproduktjes
 • Cadeautje voor de organisator
 • Fullservice en eindschoonmaak
 • Brandstofkosten (geen opslag na 1 uur)
 • Loonkosten bemanning
 • Haven-, brug-, en sluisgelden, toeristenbelasting
 • Alle extra’s aan boord
 • Gebruik van binnen branche unieke professionele zeilkleding en zwemvesten

Reserveringskosten (voor individuele reizen) en organisatiekosten zijn bij onze schepen natuurlijk inbegrepen