Home Culinair genieten Menu Zeemansgeluk -luxe-

Menu Zeemansgeluk -luxe-

Bourgondisch genieten…

Tijdens jouw zeilreis is het mogelijk om volledig in de watten gelegd te worden!

Catering wordt aangeboden op basis van het volgende te kiezen serviceniveau:

1) Zeemansgeluk (luxe), heerlijke scheepskost. Volpension met ontbijt, tussendoortjes, lunch, borrelhapjes en een 3 gangen diner.

2) Zilte Weldaad (extra luxe), genieten van zon, zee en heerlijk eten. Volpension met ontbijt, tussendoortjes, lunch, borrelhapjes en 5 gangen diner.

3) Op Volle Zee (super-de-luxe), culinair zeilen ten top. Volpension met ontbijt, tussendoortjes, lunch, borrelhapjes en 7 gangen diner.

Wij houden zelf erg van lekker en kwalitatief goed eten, en verzorgen dit ook aan boord.  Persoonlijke (dieet)wensen? Alles is welkom: Vegetarisch, vegan, halal, pescotarisch etc.

Wij zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt!

 

Dit mag jij verwachten bij een dag met Zeemansgeluk*:

Ontbijt

Een uitgebreid ontbijt met heerlijk beleg.

Tussendoortjes

Koffie en thee met koek

Lunch

Een heerlijk lunch bestaande uit broodjes uit de oven, kaas, fruit en soep met verschillende broodsoorten. Of wat dacht je van een lekker shoarmalunch?

Bij de borrel

Tijdens de borrel word je verwend met lekkernijen als bijvoorbeeld kaasblokjes met grove mosterd, kruidige grillworst, kaasbolletjes, gevulde vleesrolletjes, komkommerschijfjes met kruidenpaté en olijven.

3 Gangen diner

Op de gezellige borrel volgt een uitgebreid 3 gangen diner.

De ingrediënten zijn iedere keer een beetje anders, afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid. Wel altijd even goede kwaliteit, royaal en lekker!