Tijdens jouw zeilreis is het mogelijk om volledig in de watten gelegd te worden!
Catering wordt aangeboden op basis van het volgende te kiezen serviceniveau:
1) Zeemansgeluk (luxe), heerlijke scheepskost. Volpension met ontbijt, tussendoortjes, lunch, borrelhapjes en een 3 gangen diner.
2) Zilte Weldaad (extra luxe), genieten van zon, zee en heerlijk eten. Volpension met ontbijt, tussendoortjes, lunch, borrelhapjes en 5 gangen diner.
3) Op Volle Zee (super-de-luxe), culinair zeilen ten top. Volpension met ontbijt, tussendoortjes, lunch, borrelhapjes en 7 gangen diner.
Wij houden zelf erg van lekker en kwalitatief goed eten, en verzorgen dit ook aan boord. Persoonlijke (dieet)wensen? Alles is welkom: Vegetarisch, vegan, halal, pescotarisch etc.
Wij zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt!
Ontbijt
Een uitgebreid ontbijt bestaande uit diverse broodsoorten geserveerd met ambachtelijke vleeswaren, kaassoorten, eieren, jam, verschillende fruit, jus d’orange, koffie, thee en melk.
Tussendoortjes
Koffie en thee met koek
Lunch
Een heerlijk lunch bestaande uit broodjes uit de oven, kaas, fruit en soep met verschillende broodsoorten. Uiteraard wordt hierbij ook koffie, thee, melk en jus d’orange geserveerd.
Bij de borrel
Tijdens de borrel word je verwend met lekkernijen als bijvoorbeeld kaasblokjes met grove mosterd, kruidige grillworst, kaasbolletjes, gevulde vleesrolletjes, komkommerschijfjes met kruidenpaté en olijven.
Voorgerechten
Soep (Uien-, groente-, of lenteuitjessoep)
Stokbrood met kruidenboter
Sushi mi met tropische vruchten en whiskysaus
Salade van kip, noten en selderij met bearnaisesaus
Hollandse tomaten, mozzarella en verse basilicum
De voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
Hoofdgerechten
Specialiteit van de kok
Spaghettifeest, pasta met drie verschillende sausen
Captains diner, kapucijners, rijst, worstjes, spek, uitjes en augurkjes
Stamppotgenot, twee soorten Hollandse stampot
Hamburgers super speciaal (hamburgers met alles erop en er aan)
Schnitzelparty (schnitzels als deurmatten met citroen en munt)
Kippetjes in de zon (kippenbouten met honing en sinaasappel)
De hoofdgerechten worden geserveerd met salade en passend garnituur
Nagerechten
Vlaflip, Chocolade mousse met slagroom, Bananen mousse met verse banaan, Cheese cake, Vruchtenvlaai.
En ter afsluiting: Koffie en thee met zeebanket
*Bovengenoemde menu’s zijn voorbeeldmenu’s. De ingrediënten zijn iedere keer een beetje anders, afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid. Wel altijd even goede kwaliteit, royaal en lekker!