Home Nieuws Heisessie Weekend op het Wad

Heisessie Weekend op het Wad

Zakelijk Zeilen

Op zoek naar de ideale locatie voor een stevige meerdaagse heisessie? 

Inspirerende Heisessie midden op het Wad

Wij nemen jullie mee naar een prachtige afgelegen zandbank of ankerplek zodat er in alle rust kan worden vergaderd en jullie je volledig op de toekomst kunnen bezinnen. Hier heb je alle ruimte, rust en privacy om spijkers met koppen te slaan!

In combinatie met actieve zeilsessies komen de thema’s samenwerking en teambuilen ook veelvuldig aan bod. Zeil met ons mee en beleef de uitgestrekte weidsheid van de Waddenzee. Actief bezig zijn in een ongedwongen sfeer.

Verzorg in alle rust vergaderingen, workshops, seminars, lezingen en training aan- of van boord.

Zeilervaring is geen vereiste. De ervaren bemanning neemt je onder haar hoede en leert je alles van het zeilen als je dat wilt. Catering wordt de gehele reis verzorgd, zeilpakken en zwemvesten zijn aanwezig voor alle opvarenden.

Een onvergetelijke meerdaagse Heisessie

Een goede locatie is doorslaggevend voor het slagen van een meerdaagse heisessie. De heisessie laat een onvergetelijke indruk na, wanneer je deze combineert met een activiteit zoals zeilen!

Jullie komen bijvoorbeeld op vrijdagavond aan boord en overnachten in de comfortabele hutten.

De volgende ochtend volgt er aan dek de uitleg over het zeilen. De zeilen worden gehesen en we koersen naar een verlaten zandbank waar niemand jullie gezelschap kan storen.

All inclusive genieten

Gedurende het hele weekend wordt u door de kok verwend met exclusieve scheepslekkernijen. Een uitgebreid ontbijt en lunch aan dek in het zonnetje, tussendoortjes en natuurlijk hapjes bij de borrel. Na een stevige heisessie komen aan het begin van de avond de geuren van het heerlijke diner u uit de kombuis tegemoet. U geniet van het Bourgondisch diner onder kaarslicht, zachtjes wiegende lampen en prachtige rondborstige scheepswijn waardoor u wordt meegenomen naar de scheepssfeer van weleer.

De voortreffelijke gastvrije service, de culinaire verwennerij
en de traditionele ambiance van het schip zijn dé bouwstenen voor een onvergetelijk weekend!

We overnachten onder de betoverende sterrenhemel van het Wad of in de haven van een Waddeneiland. Op zondag gaan jullie na het verrukkelijke ontbijt verder met de Heisessie en/ of ontspannen jullie lekker aan dek.

Dit weekend staat voor spijkers met koppen slaan! Maar ook voor inspannen- en ontspannen, lekker eten, en bruisende plannen.

Verzorg in alle rust vergaderingen, workshops, seminars, lezingen en training aan- of van boord.