Home Nieuws Heisessie op het Wad Meerdaags

Heisessie op het Wad Meerdaags

Zakelijk Zeilen

Op zoek naar de ideale locatie voor een stevige meerdaagse heisessie? 

Inspirerende Heisessie midden op het Wad

Wij nemen jullie mee naar een prachtige afgelegen zandbank of ankerplek zodat er in alle rust kan worden vergaderd en jullie je volledig op de toekomst kunnen bezinnen. Hier heb je alle ruimte, rust en privacy om spijkers met koppen te slaan!

In combinatie met actieve zeilsessies komen de thema’s samenwerking en teambuilen ook veelvuldig aan bod. Zeil met ons mee en beleef de uitgestrekte weidsheid van de Waddenzee. Actief bezig zijn in een ongedwongen sfeer.

Verzorg in alle rust vergaderingen, workshops, seminars, lezingen en training aan- of van boord.

Zeilervaring is geen vereiste. De ervaren bemanning neemt je onder haar hoede en leert je alles van het zeilen als je dat wilt. Catering wordt de gehele reis verzorgd, zeilpakken en zwemvesten zijn aanwezig voor alle opvarenden.

Een onvergetelijke meerdaagse Heisessie

Een goede locatie is doorslaggevend voor het slagen van een meerdaagse heisessie. De heisessie laat een onvergetelijke indruk na, wanneer je deze combineert met een activiteit zoals zeilen!

Jullie komen bijvoorbeeld op donderdagochtend aan boord om meteen de trossen los te gooien om het Wad op te gaan. Aan dek volgt de uitleg over het zeilen. De zeilen worden gehesen en we koersen naar een mooie ankerplek of verlaten zandbank waar niemand jullie gezelschap kan storen.

All inclusive genieten

Gedurende het hele verblijf wordt u door de kok verwend met exclusieve scheepslekkernijen. Een uitgebreid ontbijt en lunch aan dek in het zonnetje, tussendoortjes en natuurlijk hapjes bij de borrel. Na een stevige heisessie komen aan het begin van de avond de geuren van het heerlijke diner u uit de kombuis tegemoet. U geniet van het Bourgondisch diner onder kaarslicht, zachtjes wiegende lampen en prachtige rondborstige scheepswijn waardoor u wordt meegenomen naar de scheepssfeer van weleer.

De voortreffelijke gastvrije service, de culinaire verwennerij
en de traditionele ambiance van het schip zijn dé bouwstenen voor een onvergetelijk verblijf!

We overnachten onder de betoverende sterrenhemel van het Wad of in de haven van een Waddeneiland.

Het kabbelende water, het zachte geluid van de wind en de rust van de omgeving zullen je team inspireren en nieuwe energie geven. Weg van de drukte van alledag biedt ons zeilschip de perfecte setting voor ontspanning en teambuilding. Een Heisessie aan boord van Klipper Isis of Eco Tjalk de Overwinning is een onvergetelijke ervaring die nog lang zal blijven nazinderen.

Kies voor een impactvol Heisessie op de CO2 neutrale Eco Tjalk de Overwinning!

Geef je Heisessie een geheel nieuwe dimensie door te kiezen voor een impactvolle ervaring aan boord van ons elektrische zeilschip De Overwinning. Werk samen met je collega’s aan de zeilen, leer navigeren en geniet van teambuildingactiviteiten die de teamgeest versterken en onvergetelijke herinneringen creëren. En het beste van alles: jullie bedrijf draagt rechtstreeks bij aan milieuprojecten en maatschappelijke initiatieven, waardoor jullie gezamenlijk een positieve bijdrage leveren aan de wereld.