Home Zeilreizen Met familie zeilen

Met familie zeilen

Met familie zeilen

Bent u op zoek naar een bijzonder familieuitje? Wilt u een keer iets anders doen dan normaal? Een familieweekend op het Wad is uitermate geschikt om er tussenuit te knijpen en te genieten van een heerlijk familieuitje. Tijdens een familieweekend in Friesland op het Wad waant u zich in een andere wereld. Friesland en het Wad zijn prachtig en niet te vergelijken met andere gebieden in Nederland.

Hijs samen de zeilen

Wanneer u met uw familie gaat zeilen op de Waddenzee leert u met uw familie het zeilen onder de knie te krijgen. Kunt u dit al? Dan kunt u de bemanning extra goed van dienst zijn! Zeilen is een leerzame, actieve, gezellige en leuke bezigheid voor jong en oud. U en uw familie vervelen zich geen moment aan boord van het schip. Er valt altijd wat te doen en er is altijd wat te zien op het Wad!

Zeilen met familie onder begeleiding van een ervaren crew is dus een actief, leuk en leerzaam familieuitje. U kunt er natuurlijk ook een familieweekend van maken. U kunt bijvoorbeeld gaan overnachten op een eiland of bij ons aan boord om het familieuitje op de Waddenzee compleet te maken!