Home Culinair genieten Menu Zilte Weldaad – extra luxe –

Menu Zilte Weldaad – extra luxe –

Bourgondisch genieten…

Tijdens jouw zeilreis is het mogelijk om volledig in de watten gelegd te worden!

Catering wordt aangeboden op basis van het volgende te kiezen serviceniveau:

1) Zeemansgeluk (luxe), heerlijke scheepskost. Volpension met ontbijt, tussendoortjes, lunch, borrelhapjes en een 3 gangen diner.

2) Zilte Weldaad (extra luxe), genieten van zon, zee en heerlijk eten. Volpension met ontbijt, tussendoortjes, lunch, borrelhapjes en 5 gangen diner.

3) Op Volle Zee (super-de-luxe), culinair zeilen ten top. Volpension met ontbijt, tussendoortjes, lunch, borrelhapjes en 7 gangen diner.

Wij houden zelf erg van lekker en kwalitatief goed eten, en verzorgen dit ook aan boord.  Persoonlijke (dieet)wensen? Alles is welkom: Vegetarisch, vegan, halal, pescotarisch etc.

Wij zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt!

Dit mag jij verwachten bij een dag met Zilte Weldaad*:


Ontbijt

Diverse luxe broodsoorten geserveerd met meerdere soorten kaas en fijne vleeswaren, eieren, jam, fruitsalade, jus d’orange, yoghurt, muesli, koffie, thee, melk en karnemelk.

Tussendoortjes

Koffie en thee met krentenmik of oma’s cake.

Lunch

Rijkelijk belegde broodjes en sandwiches gegarneerd met sla, tomaat en komkommer, soep en lunchgerecht van het schip, koffie, thee, melk en karnemelk.

Bij de borrel

Onder het genot van een drankje geniet je van toast met brie, haring op roggebrood, gevulde eieren, canapé met Parmaham, zalm-dillerolletjes, kaassoesjes en nog veel meer.

Vijfgangendiner Zilte Weldaad

 

Amuse

We nemen jullie graag mee naar de Waddenzee

Voorgerechten

Vistaartje met rucolasalade,
Geitenkaasjes in spek met honing tijmdressing,
Runderconsommé met verse tuinkruiden,
Rijk gevulde salade met grote garnalen,
Salade van gerookt gevogelte met een frisse dressing.

De voorgerechten worden geserveerd met warme broodjes en kruidenboter.

Hoofdgerechten

Specialiteit van de kok, laat je verrassen
Boeuf Bourguignon, rundvlees gestoofd in rode wijn met champignons en zilveruitjes en spekjes,
Varkenshaas, medaillons in champignonroomsaus,
Zuiderzeeschotel, diverse vis en schelpdieren in een romige witte wijnsaus,
Vegetarische lasagne, pasta met tomatensaus, artisjokken en Italiaanse groenten en kaas,
Gebraden lamsbout met een saus van Provençaalse kruiden.

De hoofdgerechten worden geserveerd met salade en passend garnituur.

Nagerechten

Verrassing van de kok
Internationaal kaasplateau met notenbrood en druiven,
Tropische salade met kokosroom,
Soesjes met warme chocoladesaus,
Taart van het schip.

En ter afsluiting: Koffie en thee met friandises.

* Bovengenoemde menu’s zijn voorbeeldmenu’s. De ingrediënten zijn iedere keer een beetje anders, afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid.
Wel altijd even goede kwaliteit, royaal en lekker! 

Scheepsmenu's

Culinair genieten Gouden Vloot bron Yes I Do

Menu Zeemansgeluk
luxe

Menu Zilte Weldaad
 extra luxe

Menu Op Volle Zee
super de luxe

Menu Waddengoud
gouden luxe