Home Culinair genieten Menu Op Volle Zee – super de luxe –

Menu Op Volle Zee – super de luxe –

Bourgondisch genieten…

Tijdens jouw zeilreis is het mogelijk om volledig in de watten gelegd te worden!

Catering wordt aangeboden op basis van het volgende te kiezen serviceniveau:

1) Zeemansgeluk (luxe), heerlijke scheepskost. Volpension met ontbijt, tussendoortjes, lunch, borrelhapjes en een 3 gangen diner.

2) Zilte Weldaad (extra luxe), genieten van zon, zee en heerlijk eten. Volpension met ontbijt, tussendoortjes, lunch, borrelhapjes en 5 gangen diner.

3) Op Volle Zee (super-de-luxe), culinair zeilen ten top. Volpension met ontbijt, tussendoortjes, lunch, borrelhapjes en 7 gangen diner.

Wij houden zelf erg van lekker en kwalitatief goed eten, en verzorgen dit ook aan boord.  Persoonlijke (dieet)wensen? Alles is welkom: Vegetarisch, vegan, halal, pescotarisch etc.

Wij zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt!

 

Dit mag jij verwachten bij een dag ‘Op Volle Zee’*:

Ontbijt

Een uitgebreid ontbijt bestaande uit diverse luxe broodsoorten geserveerd met vleeswaren, kaassoorten, eieren, jam, verschillende fruit, jus d’orange, koffie, thee en melk.

Tussendoortjes

Koffie en thee met koek

Lunch

Een heerlijk luxe lunch bestaande uit broodjes uit de oven, kaas, fruit en soep met verschillende broodsoorten. Uiteraard wordt hierbij ook koffie, thee, melk en jus d’orange geserveerd.

Bij de borrel

Tijdens de borrel word je verwend met luxe lekkernijen als bijvoorbeeld kaasblokjes met grove mosterd, kruidige grillworst, kaasbolletjes, gevulde vleesrolletjes, komkommerschijfjes met kruidenpaté en olijven.

Zevengangendiner Op Volle Zee


Koude voorgerechten

Windstil – Avocadotaartje met Gravad Lax besprenkeld met citroen en dille
Weerspiegeling in het water – Flinterdun gesneden plakjes zalm met honing en limoen
Wad Hoorntjes – Met krab, garnalen en groenten gevulde zeewierblaadjes
’t Vissertje – Noorse garnalen en tropische vruchten in zachte whiskyroom
Schippersgeluk – Spannende combinatie van rosbief, frisse salade en pikante pindadressing
Een Terschellings voorafje – Salade van gerookte kip en cranberry’s
Klaar om te Wenden – Een combinatie van exclusieve verwenhapjes van ’t land en uit zee ze smaken zacht maar hebben ook pit

Warme voorgerechten

Het matroosje – Een heldere bouillon van verse en gedroogde paddenstoelen
Voor anker – Een heerlijke romige soep met fijne amandelsmaak
Op zee – mosterdsoep met warm gerookte zalm en zeekraal
Aan wal – Gegrilde reuzenchampignons met gesmolten gorgonzola

De voorgerechten worden geserveerd met warme brood en gezouten roomboter.

Even voor anker

Even pauze en genieten van een kostelijke Aphrodisiac en een fonkelende Spoom.

Hoofdgerechten van ’t Land

In hutkoffer verpakte varkenshaasjes – In fillodeeg verpakt en overgoten met een geurige vijfkruidensaus
Stoofpotje Isis – Een kruidige lamstoofpot met rode wijn, tijm en rozemarijn
Stoofschotel V.O.C. – Zeer zacht rundvlees in combinatie met chorizo, wortel en laurier
Kip op ’t middendek – Citroen en dragon geven de kippenbouten tijdens het smoren een heerlijke zomerse smaak
Varkenshaasmedaillons in top – Varkenshaas in volle wildsaus waarin port en honing voor een vleugje zoet zorgen

Hoofdgerechten uit Zee

Kabeljauwpakhuisje – Pakketje van kabeljauw, sjalotjes en danish blue
De vuurtoren- Gebakken zalmmoten op een bedje van spinazie geserveerd met een heerlijke zachte mosterdsaus
Hangmatje – Tompouce van scholfilet, warm gerookte zalm en geitenkaas
Waddenfeest – Een verrukkelijk en exclusief feestmaal waarin bovenstaande gerechten een belangrijke rol spelen

De hoofdgerechten worden vergezeld door eigen gebakken aardappeltaarten, verse groente en salades

Nagerechten

De Brandaris – Soesjestoren omgeven door rode zomervruchten en slagroom
Op de Richel – Chocoladetaart geserveerd met een romige warme vanillesaus
Zonsondergang – Een heerlijk vruchtendessert met rode port
Zonsopgang – Een zonnige compote van citrusvruchten, yoghurt en pistachenootjes
Isis surprise – Een speciale verrassing van onze scheepskok
De Vliegende Hollander – Diverse Hollandse en Friese kaassoorten, noten en druiven vergezeld door een glaasje rode port

En ter afsluiting: Een heerlijk kopje koffie of thee, likeuren en een ‘echte’ zeemeermin

*Bovengenoemde menu’s zijn voorbeeldmenu’s. De ingrediënten zijn iedere keer een beetje anders, afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid. Wel altijd even goede kwaliteit, royaal en lekker! 

Scheepsmenu's

Culinair genieten Gouden Vloot bron Yes I Do

Menu Zeemansgeluk
luxe

Menu Zilte Weldaad
extra luxe

Menu Op Volle Zee
super de luxe

Menu Waddengoud
gouden luxe