Home Zeilreizen Trouwen aan boord Trouwen op het IJsselmeer

Trouwen op het IJsselmeer

Ik hou van het leven,
de geur van de zee
maar dieper dan dat en boven alles
hou ik gewoonweg, het meest van jou.

Allereerst willen wij u van harte feliciteren met uw voorgenomen huwelijk! Nu begint de zoektocht naar een bijzondere locatie om met elkaar in het huwelijksbootje te treden. Daarvoor bent u bij de Gouden Vloot letterlijk aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid te trouwen op een prachtige éénmaster, aan wal of midden op het IJsselmeer!

Een onvergetelijke dag

Samen met jullie daggasten genieten jullie van het buiten zijn, het water, de golven, de rust en natuurlijk vooral van elkaar. U en uw gasten worden aan boord ontvangen door onze schipper en ervaren bemanning. De ceremonie is op de boot, stilliggend voor de wal, of in het midden van het IJsselmeer! Onze zeilklipper De Hoge Wier is namelijk een officiële trouwlocatie van de gemeente Muiden. In de meeste gevallen wordt de ceremonie geleidt door de buitengewoon ambtenaar van de gemeente Muiden. Maar wanneer jullie zelf een ambtenaar hebben die jullie in het echt wilt verbinden, dan kan dat uiteraard ook! Na elkaar het ‘ja’-woord te hebben gegeven wordt de bruidstaart (door ons verzorgd of door een zelfgekozen banketbakker) aangesneden en wordt het glas geheven op jullie geluk. Daarna worden de zeilen van jullie huwelijksboot gehesen voor een verfrissend tocht waarbij jullie verwend worden met hapjes en drankjes. Zo doen wij er alles aan om jullie bijzondere dag echt onvergetelijk te maken!

Receptie aan boord

Aan boord van de mooie klipper De Hoge Wier is het eveneens mogelijk de receptie te houden. Er is plaats voor ca. 80 personen! De klipper leggen we dan in de haven zodat iedereen gemakkelijk aan- en van boord kan stappen. Het is ook mogelijk ervoor te kiezen om alleen de receptie aan boord te houden. Wanneer jullie gezelschap niet te groot is, zeg ca. 60 personen, kan de receptie op het water gehouden worden met de volumeknop net wat hoger dan in de haven.

Huwelijksdiner aan boord

Op de ruime klipper De Hoge Wier is er ook veel mogelijk met betrekking tot het huwelijksdiner! Een heerlijk informele barbecue aan dek, een uitgebreid tapasbuffet of zelfs een exclusieve walking dinner! Met witgedekte tafels, mooi glaswerk en bijzondere bloemendecoraties is jullie wens onze leidraad. Met de beste cateraars en chefs bent u bij ons altijd verzekerd van een onvergetelijk huwelijksdag! Neem gerust contact op over alle mogelijkheden in arrangementen bij het trouwen op het IJsselmeer! Bij de Gouden Vloot bent u altijd verzekerd van een unieke, sfeervolle en vooral bijzondere dag!

Speciale wensen voor uw trouwfeest aan boord?

Heerlijk eten, drinken en een volledig verzorgde catering

Nodig uw familie en vrienden uit voor een bijzonder trouwavontuur op het IJsselmeer! De voortreffelijke gastvrije service, de culinaire verwennerij en de traditionele ambiance van het schip zorgt voor een onvergetelijke bruiloft. Het is ons een groot genoegen u te mogen bijstaan in de planning van uw perfecte bruiloft en hopen u binnenkort te begroeten aan boord van onze schone dame klipper De Hoge Wier!

U kunt ook kiezen voor:

Trouwen op de Waddenzee

Trouwen op een Waddeneiland

Reacties van klanten

5

Wad de fok! Wat n geweldig feest was het op de klipper Isis! Al 10 jaar op Koers, een leukere manier om te vieren is er niet! Er waren meerdere kapiteins op t schip maar niemand kan tippen aan Joost en Anna! Dank jullie voor t feest, heerlijk gevaren.

5

I was so excited to go on my first sailing trip! A group with 23 elderly German people. The majority was between 50 and 78 years of age, but that meant that there was a lot of work-out for the rest of us and we could skip the gym. What can I say? It was tension and relaxation.

5

Super gaaf weekend gehad… leuke kapitein.. super matroos Anna… en goeie kok lizzy. Patrick en pety en familie

5

Op 9 mei waren wij getuigen van het feit dat Jerry en Femke zijn getrouwd op het wad. En ervaring om nooit te vergeten. Onder leiding van kapitein Joost en meester kok Anna hebben wij een fantastische vaart gehad met waanzinnig lekker eten. Ik zeg een Michelin ster voor op het water Joost, Anna en de crew bedankt.

5

Es war einfach traumhaft! Das Wetter perfekt und mit Anna und Joris wurde die ganze Tour dann noch abgerundet. Danke dafür!

5

In het weekend van 29 april tot en met 1 mei was ik uitgenodigd door mijn buren om mee te varen op De Overwinning. Het was een fantastisch weekend. Zaterdag hadden we een prachtige zonnige dag waardoor we heerlijk konden genieten van de vaart naar Terschelling. Zondag hadden we juist het tegenovergestelde weer. Regen en veel wind. Een mooie zeildag. Lekker aan het werk op het voordek en veel (zeil)plezier.

5

During the weekend of May the 9th and 10th a wedding was held on the Wad. The moment you step on board, you’re being treated like a king by the crew. I don’t think the kitchen crew stopped working. The delicious smell and flavors that came from there.. Thumbs up!

5

Holy moly! That was an amazing party at the Klipper Isis! 10 years on course. There is no better experience to celebrate. There were multiple captains on the ship but nobody can stand up to Joost & Anna! Thank you for the party.

4

We were on the Klipper Isis with a graduating class school with Joost and were thrilled – students and teachers! Thank you, Joost, for everything: You are a great skipper who understands his craft, we felt very safe.

5

During the weekend of April 29th until May 1st I was invited by my neighbors to sail with them on De Overwinning. It was a fantastic weekend. Saturday was a beautiful sunny day that made us enjoy the trip to Terschelling. Sunday, sadly, we had the opposite weather. Rain and a lot of wind. But that was a good sailing day. We enjoyed working on the front deck and had much fun.

4

It was just amazing! The weather was perfect and with Anna and Joris the whole tour was rounded off. Thanks for that!

5

Super nice weekend … nice captain .. super sailor Anna … and good cook lizzy. Patrick and pety and family