Home Zeilarrangementen Familie zeilen

Familie zeilen

Wij verzorgen een zorgeloos verblijf en nemen jullie mee op een onvergetelijke reis!

Heerlijk zeilen met familie

Ben je op zoek naar een bijzonder familie uitje? Wil je een keer iets anders doen dan normaal? Een familieweekend op het Wad is uitermate geschikt om er tussenuit te knijpen en te genieten van elkaar- en de natuur. Tijdens een familieweekend op het Wad verveel je je geen moment, er is altijd wat te doen aan boord!
Het uitgestrekte Wad met haar prachtige eilanden zijn zo bijzonder dat je je direct heel ver van huis waant…

Hijs samen de zeilen

Zeilen met de familie onder begeleiding van een ervaren crew is een actief, leuk en leerzaam familie uitje. Zeilervaring is zeker geen vereiste, je kunt fanatiek zeilen of je kunt vanaf een comfortabel plekje aan dek kijken hoe de rest dit doet.

Mogelijkheden

Wil je samen met jouw familie een weekend, midweek of week weg? Kom met jouw eigen groep aan boord!  Je hebt het hele schip tot jouw beschikking, inclusief privé hutten, ruim, toiletten, douches en keuken. De crew verblijft achterin het schip in het ‘schippersvertrek’ en heeft een eigen opgang.

Droogvallen op een zandbank en de nacht doorbrengen midden op het Wad? Slapen aan dek met een betoverend zicht op de sterrenhemel? Waddeneiland hoppen of helmaal wegblijven van de ‘bewoonde wereld’? Alles is mogelijk! Wij laten ons leiden door het weer & getij.

Zeilervaring is zeker geen vereiste. De ervaren bemanning neemt je graag onder haar hoede en leert je alles van het zeilen.

Heb je een wat kleiner gezelschap en/of wil je mixen met andere gasten neem dan een kijkje bij onze meezeilreizen.

Zeilen met familie onder begeleiding van een ervaren crew is een actief, leuk en leerzaam familie uitje. Je kunt er een familieweekend-of midweek van maken, met overnachtingen op Waddeneilanden en op een zandbank!