Home Zeilreizen Trouwen aan boord Trouwen op de Waddenzee

Trouwen op de Waddenzee

“ik hou van het leven
de geur van de zee
maar dieper dan dat en boven alles
hou ik gewoonweg, het meest van jou.”

Uw trouwdag

Allereerst willen wij u van harte feliciteren met uw voorgenomen huwelijk! Nu nog een leuke trouwlocatie! Wat dacht u van trouwen aan boord van een prachtige tweemaster midden op de Waddenzee? Bij de Gouden Vloot bent u namelijk verzekerd van een unieke trouwlocatie! Al sinds eeuwen spreken schepen tot de verbeelding. De combinatie van romantiek, heroïek, spanning en elegantie hebben een sterke aantrekkingskracht en komt tot leven aan boord van onze schepen.

Zo kan uw dag eruit zien….

De perfecte manier om jullie trouwdag nog specialer te maken is aan boord van de prachtige Klipper Isis! Onze prachtige Klipper Isis is namelijk een officiële trouwlocatie waar onze eigen trouwambtenaar Maaija jullie in de echt verbindt. ‘s-Morgens wacht er een warm ontvangst voor u en uw gasten aan boord, met koffie, thee en heel wat lekkers. Na een persoonlijk welkomstwoord van jullie Schipper en gastheer volgt er aan dek de uitleg over het zeilen. Samen met de bemanning worden de zeilen gehesen en zetten we de koers naar jullie speciale trouwlocatie. Gedurende de gehele reis wordt u verrast met allerlei lekkernijen en een uitgebreide lunch, lekker aan dek in het zonnetje onder het genot van een drankje.

Een eigen privé zandbank

De koers is gezet naar jullie unieke coördinaten. Daar aangekomen wachten we tot het water voldoende is gezakt en de bodem van het wad steeds droger wordt.  Jullie stappen van boord met de voeten op jullie privé zandbank en geven elkaar op deze bijzondere plek het ‘ja’-woord. Bij terugkomst aan boord staat de champagne en bruidstaart natuurlijk voor u en uw vrienden en familie klaar.

Diner voor levensgenieters

De 120 jaar oude klipper Isis is een heerlijk schip dat zeer geschikt voor het organiseren van een intieme bruiloft. De luxe en warme scheepssfeer van weleer straalt u tegemoet zodra u de ruime salon betreedt. Deze bijzondere dag wordt afgesloten met een Bourgondisch diner aan boord. Als u kiest om een dag te komen dan varen we na het diner terug naar de haven van Harlingen. Kiest u ervoor twee dagen te boeken leggen we het anker aan en kunt u en uw gasten tot in de late uurtjes van de nacht door blijven feesten. U slaapt in karakteristieke hutten aan boord van het schip, voor het bruidspaar hebben wij natuurlijk de ruime bruidssuite voor u klaar.

Een dagje extra genot

De volgende morgen staat het ontbijt voor u klaar. Na uitgebreid ontbeten te hebben hijsen we weer eens de zeilen en zetten we de koers terug naar de haven. Tijdens de terugreis wordt u verwend met overheerlijke scheepskost en verrassende lekkernijen. Na deze prachtige dagen leggen we aan het eind van de middag, tevreden en voldaan, het schip weer in Harlingen aan.

Speciale wensen voor uw trouwfeest aan boord?

Heerlijk eten, drinken en een volledig verzorgde catering

Nodig uw familie en vrienden uit voor een bijzonder trouwavontuur op de Waddenzee! De voortreffelijke gastvrije service, de culinaire verwennerij en de traditionele ambiance van het schip zorgt voor een onvergetelijke bruiloft. Het is ons een groot genoegen u te mogen bijstaan in de planning van uw perfecte bruiloft en hopen u binnenkort te begroeten aan boord van onze klippers!

Dit huwelijks arrangement is ‘Volledig verzorgd’ aan echt alles is gedacht.

U kunt ook kiezen voor:

Trouwen op een Waddeneiland

Trouwen op het IJsselmeer

Reacties van klanten

5

Wad de fok! Wat n geweldig feest was het op de klipper Isis! Al 10 jaar op Koers, een leukere manier om te vieren is er niet! Er waren meerdere kapiteins op t schip maar niemand kan tippen aan Joost en Anna! Dank jullie voor t feest, heerlijk gevaren.

5

I was so excited to go on my first sailing trip! A group with 23 elderly German people. The majority was between 50 and 78 years of age, but that meant that there was a lot of work-out for the rest of us and we could skip the gym. What can I say? It was tension and relaxation.

5

Super gaaf weekend gehad… leuke kapitein.. super matroos Anna… en goeie kok lizzy. Patrick en pety en familie

5

Op 9 mei waren wij getuigen van het feit dat Jerry en Femke zijn getrouwd op het wad. En ervaring om nooit te vergeten. Onder leiding van kapitein Joost en meester kok Anna hebben wij een fantastische vaart gehad met waanzinnig lekker eten. Ik zeg een Michelin ster voor op het water Joost, Anna en de crew bedankt.

5

Es war einfach traumhaft! Das Wetter perfekt und mit Anna und Joris wurde die ganze Tour dann noch abgerundet. Danke dafür!

5

In het weekend van 29 april tot en met 1 mei was ik uitgenodigd door mijn buren om mee te varen op De Overwinning. Het was een fantastisch weekend. Zaterdag hadden we een prachtige zonnige dag waardoor we heerlijk konden genieten van de vaart naar Terschelling. Zondag hadden we juist het tegenovergestelde weer. Regen en veel wind. Een mooie zeildag. Lekker aan het werk op het voordek en veel (zeil)plezier.

5

During the weekend of May the 9th and 10th a wedding was held on the Wad. The moment you step on board, you’re being treated like a king by the crew. I don’t think the kitchen crew stopped working. The delicious smell and flavors that came from there.. Thumbs up!

5

Holy moly! That was an amazing party at the Klipper Isis! 10 years on course. There is no better experience to celebrate. There were multiple captains on the ship but nobody can stand up to Joost & Anna! Thank you for the party.

4

We were on the Klipper Isis with a graduating class school with Joost and were thrilled – students and teachers! Thank you, Joost, for everything: You are a great skipper who understands his craft, we felt very safe.

5

During the weekend of April 29th until May 1st I was invited by my neighbors to sail with them on De Overwinning. It was a fantastic weekend. Saturday was a beautiful sunny day that made us enjoy the trip to Terschelling. Sunday, sadly, we had the opposite weather. Rain and a lot of wind. But that was a good sailing day. We enjoyed working on the front deck and had much fun.

4

It was just amazing! The weather was perfect and with Anna and Joris the whole tour was rounded off. Thanks for that!

5

Super nice weekend … nice captain .. super sailor Anna … and good cook lizzy. Patrick and pety and family