Home Zeilreizen Trouwen aan boord Trouwen op de Waddenzee

Trouwen op de Waddenzee

“ik hou van het leven
de geur van de zee
maar dieper dan dat en boven alles
hou ik gewoonweg, het meest van jou.”

Trouwen!!!!!

Allereerst willen wij u van harte feliciteren met uw voorgenomen huwelijk! De Goudenvloot werkt er graag aan mee dat jullie Trouwavontuur op de Waddenzee een onvergetelijk tijd wordt!!

Voor bruidsparen hebben we een speciaal Volledig verzorgd arrangement beschikbaar. Aan alles is gedacht: verzorging op basis van volpension, professionele zeilkleding en een aantal verassingen voor het aankomende bruidspaar. We helpen graag om de dag van A to Z te plannen en jullie zoveel mogelijk te ontzorgen!

Bij de Gouden Vloot bent u verzekerd van een unieke trouwlocatie, nog nooit is iemand op deze exacte coördinaten getrouwd! Sinds mensenheugenis spreken schepen tot de verbeelding. De combinatie van romantiek, heroïek, spanning en elegantie hebben een sterke aantrekkingskracht en komen tot leven aan boord van onze schepen.

Onze prachtige Klipper Isis is de officiële trouwlocatie van de gemeente Harlingen op de Waddenzee, waar onze eigen trouwambtenaar Maaija u in de echt verbindt.

Zo kan uw dag eruit zien….

‘s-Morgens wacht er een warme ontvangst voor u en uw gasten aan boord, met koffie, thee en heel wat lekkers. Na een persoonlijk welkomstwoord van de schipper en gastheer volgt er aan dek, uitleg over het zeilen. Samen met de bemanning worden de zeilen gehesen en zetten we koers naar uw speciale trouwlocatie. Gedurende de gehele reis wordt u verrast met allerlei lekkernijen en een uitgebreide lunch, lekker aan dek in het zonnetje.

Een eigen privé zandbank

De koers is gezet naar jullie unieke coördinaten. Daar aangekomen wachten we tot het water voldoende is gezakt en de bodem van het wad steeds droger wordt.  U stapt van boord met de voeten op uw privé zandbank en geven elkaar op deze bijzondere plek het ‘ja’-woord. Bij terugkomst aan boord staat de champagne en bruidstaart natuurlijk voor u en uw vrienden en familie klaar.

Diner voor levensgenieters

De 125 jaar oude klipper Isis is een heerlijk schip dat zeer geschikt voor het organiseren van een intieme bruiloft. De luxe en warme scheepssfeer van weleer straalt u tegemoet zodra u de ruime salon betreedt. Deze bijzondere dag wordt afgesloten met een Bourgondisch diner aan boord en eventueel een spetterend feest tot in de late uurtjes? Tijdens het diner of  het feest vaart de ‘Isis’ rustig terug naar de haven van Harlingen.

Een dag extra genieten?

Wilt u samen met uw gasten nog een dag langer genieten van het prachtige Wad? Dan biedt de Gouden Vloot de mogelijkheid om voor twee dagen te boeken. Na het diner leggen we het schip voor anker of we varen naar de haven van Vlieland of Terschelling. U slaapt in de karakteristieke hutten aan boord van het schip, voor het bruidspaar hebben wij natuurlijk de ruime bruidssuite gereserveerd. De volgende morgen staat het uitgebreide ontbijt voor u klaar. Als iedereen eraan toe is, hijsen we weer eens de zeilen en zetten we als ‘ervaren zeilers’, koers terug naar de haven van Harlingen. Tijdens de terugreis wordt u weer verwend met overheerlijke scheepskost en verrassende lekkernijen. Na deze prachtige dagen leggen we aan het eind van de middag, tevreden en voldaan, het schip weer in Harlingen aan.

Speciale wensen voor uw trouwfeest aan boord?

Heerlijk eten, drinken en een volledig verzorgde catering

Nodig uw familie en vrienden uit voor een bijzonder trouwavontuur op de Waddenzee! De voortreffelijke gastvrije service, de culinaire verwennerij en de traditionele ambiance van het schip zorgt voor een onvergetelijke bruiloft. Het is ons een groot genoegen u te mogen bijstaan in de planning van uw perfecte bruiloft en hopen u binnenkort te begroeten aan boord van onze klippers!

Dit huwelijks arrangement is ‘Volledig verzorgd’ aan echt alles is gedacht.

U kunt ook kiezen voor:

Trouwen op een Waddeneiland

Trouwen op het IJsselmeer

Trouwen op het IJsselmeer

Reacties van klanten

5

Wad de fok! Wat n geweldig feest was het op de klipper Isis! Al 10 jaar op Koers, een leukere manier om te vieren is er niet! Er waren meerdere kapiteins op t schip maar niemand kan tippen aan Joost en Anna! Dank jullie voor t feest, heerlijk gevaren.

5

I was so excited to go on my first sailing trip! A group with 23 elderly German people. The majority was between 50 and 78 years of age, but that meant that there was a lot of work-out for the rest of us and we could skip the gym. What can I say? It was tension and relaxation.

5

Super gaaf weekend gehad… leuke kapitein.. super matroos Anna… en goeie kok lizzy. Patrick en pety en familie

5

Op 9 mei waren wij getuigen van het feit dat Jerry en Femke zijn getrouwd op het wad. En ervaring om nooit te vergeten. Onder leiding van kapitein Joost en meester kok Anna hebben wij een fantastische vaart gehad met waanzinnig lekker eten. Ik zeg een Michelin ster voor op het water Joost, Anna en de crew bedankt.

5

Es war einfach traumhaft! Das Wetter perfekt und mit Anna und Joris wurde die ganze Tour dann noch abgerundet. Danke dafür!

5

In het weekend van 29 april tot en met 1 mei was ik uitgenodigd door mijn buren om mee te varen op De Overwinning. Het was een fantastisch weekend. Zaterdag hadden we een prachtige zonnige dag waardoor we heerlijk konden genieten van de vaart naar Terschelling. Zondag hadden we juist het tegenovergestelde weer. Regen en veel wind. Een mooie zeildag. Lekker aan het werk op het voordek en veel (zeil)plezier.

5

During the weekend of May the 9th and 10th a wedding was held on the Wad. The moment you step on board, you’re being treated like a king by the crew. I don’t think the kitchen crew stopped working. The delicious smell and flavors that came from there.. Thumbs up!

5

Holy moly! That was an amazing party at the Klipper Isis! 10 years on course. There is no better experience to celebrate. There were multiple captains on the ship but nobody can stand up to Joost & Anna! Thank you for the party.

4

We were on the Klipper Isis with a graduating class school with Joost and were thrilled – students and teachers! Thank you, Joost, for everything: You are a great skipper who understands his craft, we felt very safe.

5

During the weekend of April 29th until May 1st I was invited by my neighbors to sail with them on De Overwinning. It was a fantastic weekend. Saturday was a beautiful sunny day that made us enjoy the trip to Terschelling. Sunday, sadly, we had the opposite weather. Rain and a lot of wind. But that was a good sailing day. We enjoyed working on the front deck and had much fun.

4

It was just amazing! The weather was perfect and with Anna and Joris the whole tour was rounded off. Thanks for that!

5

Super nice weekend … nice captain .. super sailor Anna … and good cook lizzy. Patrick and pety and family