Home Zeilarrangementen Zakelijk zeilen

Zakelijk zeilen

Zakelijk Zeilen

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje of unieke locatie om te vergaderen?

 

Wanneer de resultaten stokken en de oplossing wil zich maar niet aandienen dan is het tijd om het land te verlaten! U zult verstelt staan: In de onmetelijke ruimte van de schitterende Waddenzee zullen, zonder extra stimulans, nieuwe en verfrissende uitkomsten vanzelf zichtbaar worden.

Wat op land maar niet wilde lukken wordt op zee zomaar getoond.

De beslotenheid van het schip zorgt ervoor dat u ongestoord kunt werken. Tijdens uw vergadering gaan we voor anker. Daarna is er de mogelijkheid om samen de zeilen te hijsen. Even lekker afstand te nemen en de hersens leeg te laten waaien. Jullie worden niet gestoord.

Verzorg in alle rust vergaderingen, workshops, seminars, lezingen en training aan boord.

Wat dacht u van een heisessie op een verlaten zandbank?

De meerdaagse heisessie of een 1 daagse heidag laat een onvergetelijke indruk na, wanneer je deze combineert met een inspirerende activiteit als zeilen. Wij nemen jullie mee naar een prachtige afgelegen zandbank of ankerplek zodat er in alle rust kan worden vergaderd en jullie je volledig op de toekomst kunnen bezinnen. Hier heb je alle ruimte, rust en privacy om spijkers met koppen te slaan!

Ontspannen bedrijfsuitje

Of bent u op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje voor uw medewerkers dat gericht is op het versterken van de samenwerking, elkaar op een andere manier leren kennen en heel veel plezier? Een bedrijfsuitje is dé gelegenheid om uw medewerkers een plezierige dag(en) te bezorgen dat in het teken staat van teambuilding. Zoekt u een uniek, actief en gezellig uitje dat voor iedereen wat te bieden heeft? Dan bent u bij de Gouden Vloot zeker aan het juiste adres!

Geef je bedrijfsuitje een geheel nieuwe dimensie door te kiezen voor een impactvolle ervaring aan boord van ons elektrische zeilschip De Overwinning. Werk samen met je collega’s aan de zeilen, leer navigeren en geniet van teambuildingactiviteiten die de teamgeest versterken en onvergetelijke herinneringen creëren. En het beste van alles: jullie bedrijf draagt rechtstreeks bij aan milieuprojecten en maatschappelijke initiatieven, waardoor jullie gezamenlijk een positieve bijdrage leveren aan de wereld.

Zeilervaring is geen vereiste. De ervaren bemanning neemt je onder haar hoede en leert je alles van het zeilen als je dat wilt. Catering wordt de gehele reis verzorgd, zeilpakken en zwemvesten zijn aanwezig voor alle opvarenden.

Als u aan een dag niet genoeg heeft, bieden wij u ook de mogelijkheid het bedrijfsuitje uit te breiden tot een heel weekend!

Alle bedrijfsuitjes zijn inclusief:

  • Scheepshuur & crew
  • Professionele zeilkleding en zwemvesten
  • Volpension
  • Opgemaakte bedden
  • Volpension en eindschoonmaak
  • Brandstofkosten (geen opslag na 1 uur)
  • Haven-, brug-, en sluisgelden, toeristenbelasting
  • Alle extra’s aan boord