Home Zeilarrangementen Groepszeilen

Groepszeilen

Laat maar waaien die zorgen!
Wij verzorgen een zorgeloos verblijf en nemen jullie mee op een onvergetelijke reis!

Wil je samen met bijvoorbeeld jouw vriendengroep, studiegenoten, voetbalteam, familie of buren een weekend, midweek of week weg? Kom met jouw eigen groep aan boord!  Je hebt het hele schip tot jouw beschikking, inclusief privé hutten, ruim, toiletten, douches en keuken. De crew verblijft achterin het schip in het ‘schippersvertrek’ en heeft een eigen opgang.

Droogvallen op een zandbank en de nacht doorbrengen midden op het Wad? Slapen aan dek met een betoverend zicht op de sterrenhemel? Waddeneiland hoppen of helmaal wegblijven van de ‘bewoonde wereld’? Alles is mogelijk! Wij laten ons leiden door het weer & getij.

Zeilervaring is zeker geen vereiste. De ervaren bemanning neemt je graag onder haar hoede en leert je alles van het zeilen.

Heb je een wat kleiner gezelschap en/of wil je mixen met andere gasten neem dan een kijkje bij onze meezeilreizen.

Een groepszeilreis is een onvergetelijk uitje waar je niet veel voor hoeft te regelen!


Zodra je aan boord bent nemen wij jullie mee op avontuur. Je hoeft geen hotel of huisje te regelen, jullie bedden zijn opgemaakt bij aankomst! Vertel ons jullie wensen en wij zorgen voor de rest. Mogelijk met- of zonder catering & standaard- of luxe verzorging.