Home Zeilreizen Trouwen aan boord Trouwen op een Waddeneiland

Trouwen op een Waddeneiland

ik hou van het leven
de geur van de zee
maar dieper dan dat en boven alles
hou ik gewoonweg, het meest van jou.

Zo kan uw dag er uit zien…

Allereerst willen wij u van harte feliciteren met uw voorgenomen huwelijk! Voor de mooiste dag van jullie leven is de zoektocht naar de perfecte trouwlocatie soms lastig. U bent namelijk op zoek naar een uniek en speciale locatie. Heeft u al gedacht aan een van de Waddeneilanden als trouwlocatie? De Gouden Vloot biedt u namelijk de mogelijkheid uw droom waar te maken door te trouwen op een Waddeneiland! Met de prachtige Klipper Isis varen we naar jullie favoriete eiland. Onderweg geniet u van de geheel verzorgd arrangement in de luxueuze en warme scheepssfeer met al uw familie en vrienden.

Vanuit de haven

Aangekomen in de haven van Harlingen ziet u de Klipper Isis op u wachten. Een uitgebreid buffet (warm en koud) staat voor u en uw gasten klaar. Na een persoonlijk welkomstwoord van uw schipper geniet u onder het genot van een drankje van de gemoedelijke informele sfeer in de ruime salon. De nacht wordt doorgebracht in comfortabele hutten die elk een geheel eigen karakter bezitten. Voor het bruidspaar is er natuurlijk een bijzondere Bruidssuite.

De koers gezet

De grote dag is aangebroken! U wordt wakker met de overheerlijke geur van een versgebakken ontbijtje dat op u staat te wachten. Na het heerlijke ontbijt gaan de trossen los en hijsen we de zeilen en vertrekken we op de koers naar uw favoriete eiland. Daar aangekomen vertrekt u richting uw privéstrand of naar één andere bijzondere locatie op een van de eilanden. Nadat u elkaar het ‘ja’-woord heeft gegeven keert u terug naar het schip waar de champagne en bruidstaart voor u klaarstaat. De avond breekt aan en de heerlijke geuren vanuit het kombuis komt u tegemoet. Onder het genot van zachtjes wiegende lampen, kaarslicht en lekkere scheepswijn wordt het Bourgondisch diner aan u geserveerd. Daarna kunt u tot in de late uurtjes van de nacht het feest doorzetten in de prachtige salon.

Een ontspannende tocht terug

We gooien de trossen weer los en hijsen de zeilen voor een ontspannende zeiltocht terug naar de haven van Harlingen. Na een geheel verzorgd weekend met gastronomische lekkernijen, uitgebreide lunches en gezellige avonden leggen we aan het eind van de middag, tevreden en voldaan, het schip weer in Harlingen aan.

Speciale wensen voor uw trouwfeest aan boord?

Heerlijk eten, drinken en een volledig verzorgde catering

Nodig uw familie en vrienden uit voor een bijzonder trouwavontuur op een Waddeneiland! De voortreffelijke gastvrije service, de culinaire verwennerij en de traditionele ambiance van het schip zorgt voor een onvergetelijke bruiloft. Het is ons een groot genoegen u te mogen bijstaan in de planning van uw perfecte bruiloft en hopen u binnenkort te begroeten aan boord van onze klippers!

Dit huwelijks arrangement is ‘Volledig verzorgd’ aan echt alles is gedacht.

U kunt ook kiezen voor:

Trouwen op de Waddenzee

Trouwen op het IJsselmeer

Trouwen op het IJsselmeer

Reacties van klanten

5

Wad de fok! Wat n geweldig feest was het op de klipper Isis! Al 10 jaar op Koers, een leukere manier om te vieren is er niet! Er waren meerdere kapiteins op t schip maar niemand kan tippen aan Joost en Anna! Dank jullie voor t feest, heerlijk gevaren.

5

I was so excited to go on my first sailing trip! A group with 23 elderly German people. The majority was between 50 and 78 years of age, but that meant that there was a lot of work-out for the rest of us and we could skip the gym. What can I say? It was tension and relaxation.

5

Super gaaf weekend gehad… leuke kapitein.. super matroos Anna… en goeie kok lizzy. Patrick en pety en familie

5

Op 9 mei waren wij getuigen van het feit dat Jerry en Femke zijn getrouwd op het wad. En ervaring om nooit te vergeten. Onder leiding van kapitein Joost en meester kok Anna hebben wij een fantastische vaart gehad met waanzinnig lekker eten. Ik zeg een Michelin ster voor op het water Joost, Anna en de crew bedankt.

5

Es war einfach traumhaft! Das Wetter perfekt und mit Anna und Joris wurde die ganze Tour dann noch abgerundet. Danke dafür!

5

In het weekend van 29 april tot en met 1 mei was ik uitgenodigd door mijn buren om mee te varen op De Overwinning. Het was een fantastisch weekend. Zaterdag hadden we een prachtige zonnige dag waardoor we heerlijk konden genieten van de vaart naar Terschelling. Zondag hadden we juist het tegenovergestelde weer. Regen en veel wind. Een mooie zeildag. Lekker aan het werk op het voordek en veel (zeil)plezier.

5

During the weekend of May the 9th and 10th a wedding was held on the Wad. The moment you step on board, you’re being treated like a king by the crew. I don’t think the kitchen crew stopped working. The delicious smell and flavors that came from there.. Thumbs up!

5

Holy moly! That was an amazing party at the Klipper Isis! 10 years on course. There is no better experience to celebrate. There were multiple captains on the ship but nobody can stand up to Joost & Anna! Thank you for the party.

4

We were on the Klipper Isis with a graduating class school with Joost and were thrilled – students and teachers! Thank you, Joost, for everything: You are a great skipper who understands his craft, we felt very safe.

5

During the weekend of April 29th until May 1st I was invited by my neighbors to sail with them on De Overwinning. It was a fantastic weekend. Saturday was a beautiful sunny day that made us enjoy the trip to Terschelling. Sunday, sadly, we had the opposite weather. Rain and a lot of wind. But that was a good sailing day. We enjoyed working on the front deck and had much fun.

4

It was just amazing! The weather was perfect and with Anna and Joris the whole tour was rounded off. Thanks for that!

5

Super nice weekend … nice captain .. super sailor Anna … and good cook lizzy. Patrick and pety and family