Home Nieuws VZR Garant

VZR Garant

Gouden Vloot reizen vallen onder VZR Garant!

Garantie geregeld | VZR Garant

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302. Hierdoor kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt De Gouden Vloot gebruik van VZR Garant. VZR Garant is een erkende garantieregeling.
Deze garantieregeling geldt voor alle reizen die de Gouden Vloot aanbiedt!

Mocht De Gouden Vloot voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken dan zal VZR Garant, afhankelijk van de situatie, er voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of gerepatrieerd wordt. U kunt de voorwaarden van de garantieregeling vinden op de website van VZR Garant (www.vzr-garant.nl).

Hiermee heeft De Gouden Vloot zich van bescherming bij insolventie voorzien bij VZR Garant. Wanneer diensten door insolventie vanDe Gouden Vloot niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.