Home Zeilarrangementen Trouwen op het Wad Trouwen op het IJsselmeer

Trouwen op het IJsselmeer

Liefde is…samen onder zeil gaan…

Allerliefst bruidspaar,

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Voor de mooiste dag van jullie leven is de perfecte trouwlocatie heel belangrijk. Daarom bieden wij ons prachtige schip aan en hebben wij ons gespecialiseerd in het ontzorgen van het bruidspaar en het compleet verzorgen van de gehele trouwdag.

Sinds mensenheugenis spreken schepen tot de verbeelding. De combinatie van romantiek, heroïek, spanning en elegantie hebben een sterke aantrekkingskracht en komen tot leven aan boord van ons schip.

Onze zeilklipper De Hoge Wier is een officiële trouwlocatie van de gemeente Muiden!

Voor bruidsparen hebben we een speciaal Volledig verzorgd arrangement samengesteld waarin alle zaken zijn opgenomen voor een verassend en zorgeloos verblijf aan boord. Denk bijvoorbeeld aan luxe catering, heerlijke Champagne, romantische aankleding aan boord, de trouwambtenaar, muziek, sfeerverlichting, het huwelijksdiner en het huwelijksfeest.

De Hoge Wier, het vlaggenschip van Muiden, is een zeer goed verzorgde, moderne en comfortabele klipper. Aan boord zijn alle benodigdheden om jullie dag te laten slagen. Zo is er een prachtige geluidsinstallatie voor muziek en een mooi lichtplan waardoor het licht goed is af te stemmen op de sfeer die jullie willen creëren. Er is net sanitair, ze is CV verwarmd, ze heeft een professionele keuken met bar & biertap. Aan dek zijn comfortabele zitplekken met zachte kussens waardoor je ontspannen kunt genieten van het weidse uitzicht.

Wij doen er alles aan om jullie bijzondere dag echt onvergetelijk te maken!

Tot ziens aan boord, bel ons gerust om alvast kennis te maken.

Lieve groet,

Joost Martijn en Anna Glas- Martijn

 


 

Zo kan jullie dag er uit zien

Samen met jullie daggasten genieten jullie van het de rust, het water, de vrijheid en natuurlijk vooral van elkaar! Jullie gezelschap worden aan boordt ontvangen door onze schipper en ervaren bemanning. We nemen jullie mee naar een romantische locatie waar we voor anker gaan. Nu wordt het spannend! Deinend zal jullie huwelijk voltrokken worden…

Na het ja woord zal het glas geheven worden op het kersverse bruidspaar, en santé!

Als iedereen er klaar voor is worden de zeilen van jullie huwelijksboot gehesen voor jullie eerste reis als echtpaar! Ondertussen wordt iedereen verwend met culinaire verassingen en zonnige drankjes.

Het zal jullie aan niets ontbreken vandaag!

In de loop van de middag zetten we koers richting Muiden. Ondertussen wordt jullie heerlijke huwelijksdiner voorbereid aan boord.

Als we weer in de haven liggen zal het diner aanvangen met witgedekte tafels, mooi glaswerk en bijzondere bloemendecoraties. Jullie wens onze leidraad! Met de beste chefs bent je bij ons verzekerd van goede kwaliteit.

Na het diner wordt het tijd voor jullie eerste dans… Nu kan spetterende huwelijksfeest beginnen. Dans door tot in de late uren…!

Speciale wensen voor uw trouwfeest aan boord?

Heerlijk eten, drinken en een volledig verzorgde catering

U kunt ook kiezen voor:

Trouwen op de Waddenzee

Trouwen op een Waddeneiland

Reacties van klanten

5

Met de Tjalk Overwinning op avontuur!
Drie verjaardagen in 1 schitterend lang wekend gevierd. Alle leeftijden bijeen, ervaren en onervaren zeilers, een fantastische schipper Thabea en ‘matroos’ . Op het Wad drooggevallen en overnacht, het kolken van opkomend water genoten. ’s Nachts het gekeuvel van 3 pubers op het dak. De volgende dag wind, veel wind,zeilen reven, regelmatig overstag. Werkelijk alle hens aan dek in actie! Met heel veel plezier en power!
Dag 3 zon, minder wind, genoten van de wolken, de golven, het Wad, de zeehondjes, schillen op het dek. En de gezellige avonden genoten met heerlijke hapjes en drankjes. Het waren 3 superdagen. Dank jullie wel! We komen weer! Titia Wolf.

5

Samen met vier gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2-11 jaar een TOP weekend gehad! We werden vrijdagavond hartelijk ontvangen aan boord van Klipper Isis door schipper Joost en zijn vrouw Anna. De catering kun je met een gerust hart aan hun overlaten: er stond een zelfgemaakte overheerlijke Indische rijsttafel voor ons klaar. Wij houden allemaal van lekker en goed eten en het buffet overtrof onze verwachtingen! En ook de kinderen werden niet vergeten, het grootste gedeelte was kidsproof (niet te pittig) mét veel verse groente! Aan boord had ieder stel z’n eigen hut en er is voldoende ruimte om te bewegen. We hebben veel verschillende weersomstandigheden meegemaakt: (harde) wind, regen, zon. Vooral de harde wind maakte het nóg avontuurlijker en Joost geeft steeds uitleg aan zowel de kinderen als de volwassenen waardoor je goed weet wat er gaat gebeuren en iedereen die dat wil, kan ook een bijdrage leveren aan het zeilen. Zaterdagmiddag en zondagochtend hebben we een stuk(je) van Vlieland ontdekt en het voelde op zondagmiddag na aankomst in de haven van Harlingen alsof we op vakantie geweest waren! Wat een indrukken in zo’n korte tijd en heerlijk uitgewaaid. Een aanrader voor iedereen die er even tussenuit wil of samen met een clubje een leuke tijd wil hebben op het water. Voor ons is dit voor herhaling vatbaar, dank Anna & Joost voor jullie gastvrijheid en goede zorgen!! Marieke van Reuler.

5

Een fantastische zeiltocht gemaakt met een groep vrienden en onze gezinnen van Harlingen naar Vlieland en terug. Ondanks de pittige wind een heerlijke, indrukwekkende tocht gemaakt met de Klipper Isis. De schipper familie Martijn weet iedereen aan boord, jong en oud enthousiast te betrekken bij het zeilen. Zeer professioneel! Een aanrader! Richard Wolters.

5

We hebben met twee gezinnen (9 personen) een mooie 7-daagse Wadden eilandhop reis geboekt bij Joost en Anna. We zijn net terug van de trip en wat hebben we met zijn allen genoten. Alle elementen die je wilt tijdens zo’n een reis zaten er in. We hebben alle Waddeneilanden gezien, in alle havens overnacht, we hebben de boot drooggelegd op het Wad, we hebben ’s avonds gevaren en de bloedmaan op zien komen. We hebben krabbetjes gevangen, gezwommen vanaf de boot en ja we mochten ook springen vanaf het uiterste eindpuntje van de boot (de kluiver) en dat vonden de kids fantastisch. We hebben gezeild met windkracht 6 en dat was een topervaring, schuin met een boot als de Isis, super om mee te maken. Veiligheid staat bovenaan en we waren echt in goede handen met matroos Jesse (en schipper Joost en Anna). Zeer kundig en rust uitstralend, top. We kregen veel uitleg bij wat we deden. Goed om te weten dat niet alleen wind en zeilen nodig zijn. Ook de (soms sterke) stroming, wantij, varierende dieptes, getijden, zuigkracht van de bodem hebben te maken met de manier waarop je vaart. De boot is echt van alle gemakken voorzien, een erg verzorgden onderhouden schip en een echte aanrader! (Met 27 slaapplaatsen ook erg leuk voor feesten en partijen…) Wilkin Kroon.

4

Wir waren mit einer Abschlussklasse Relaschule mit Joost auf der Isis unterwegs und waren begeistert – Schüler wie Lehrer! Vielen Dank, Joost, für alles: Du bist ein super Slipper, der sein Handwerk versteht, wir haben uns sehr sicher gefühlt.

5

I was so excited to go on my first sailing trip! A group with 23 elderly German people. The majority was between 50 and 78 years of age, but that meant that there was a lot of work-out for the rest of us and we could skip the gym. What can I say? It was tension and relaxation.

5

Super gaaf weekend gehad… leuke kapitein.. super matroos Anna… en goeie kok lizzy. Patrick en pety en familie

5

Op 9 mei waren wij getuigen van het feit dat Jerry en Femke zijn getrouwd op het wad. En ervaring om nooit te vergeten. Onder leiding van kapitein Joost en meester kok Anna hebben wij een fantastische vaart gehad met waanzinnig lekker eten. Ik zeg een Michelin ster voor op het water Joost, Anna en de crew bedankt.

5

Es war einfach traumhaft! Das Wetter perfekt und mit Anna und Joris wurde die ganze Tour dann noch abgerundet. Danke dafür!

5

In het weekend van 29 april tot en met 1 mei was ik uitgenodigd door mijn buren om mee te varen op De Overwinning. Het was een fantastisch weekend. Zaterdag hadden we een prachtige zonnige dag waardoor we heerlijk konden genieten van de vaart naar Terschelling. Zondag hadden we juist het tegenovergestelde weer. Regen en veel wind. Een mooie zeildag. Lekker aan het werk op het voordek en veel (zeil)plezier.

5

During the weekend of May the 9th and 10th a wedding was held on the Wad. The moment you step on board, you’re being treated like a king by the crew. I don’t think the kitchen crew stopped working. The delicious smell and flavors that came from there.. Thumbs up!

5

Wat n geweldig feest was het op de klipper Isis! Al 10 jaar op Koers, een leukere manier om te vieren is er niet! Er waren meerdere kapiteins op t schip maar niemand kan tippen aan Joost en Anna! Dank jullie voor t feest, heerlijk gevaren.

4

We were on the Klipper Isis with a graduating class school with Joost and were thrilled – students and teachers! Thank you, Joost, for everything: You are a great skipper who understands his craft, we felt very safe.

5

During the weekend of April 29th until May 1st I was invited by my neighbors to sail with them on De Overwinning. It was a fantastic weekend. Saturday was a beautiful sunny day that made us enjoy the trip to Terschelling. Sunday, sadly, we had the opposite weather. Rain and a lot of wind. But that was a good sailing day. We enjoyed working on the front deck and had much fun.

5

Super nice weekend … nice captain .. super sailor Anna … and good cook lizzy. Patrick and pety and family

4

It was just amazing! The weather was perfect and with Anna and Joris the whole tour was rounded off. Thanks for that!