Home Nieuws Winterzeilen langs de Wadden

Winterzeilen langs de Wadden

Winterzeilen-

In de winter wil men ook avonturen beleven! Ons zeilseizoen dekt het hele jaar. Wat is er mooier dan met eigen gezelschap naar bijvoorbeeld Terschelling te zeilen voor Kerst en daar verblijven op je eigen hotelschip?

Onze schepen zijn comfortabel om het gehele jaar een avontuurlijke zeiltocht te maken.

De Overwinning nam 3 op Reis mee op een onvergetelijke winterzeilreis langs de Wadden. Uiteindelijk worden er 3 uitzendingen aan gewijd. Winterzeilen

Schipper Joost heeft eind november 2020 Nienke de la Rive Box, presentatrice van 3 op Reis,  en haar zeer professionele & gezellige crew meegenomen het Wad op. Om hen de mooiste, geheimste en meest magische plekjes van het Wad te laten zien.  Want hoe werkt winterzeilen en waar let je op? Op zondag 21 februari 2021 zal deel 1 van de 3 op Reis-serie te zien zijn, Hierin maakt Nienke vanaf Schiermonnikoog een winterzeiltocht langs de Wadden.

De volledig verzorgde winterzeiltocht duurde een volle week met overnachtingen op Waddeneilanden, een verlaten zandbank en pittoreske havens. Het was prachtig weer en er is volop materiaal geschoten. We zijn ontzettend benieuwd hoe de uiteindelijke afleveringen eruit komen te zien.

Uitzenddata: Winterzeilen
Zondag 21 februari 2021, 19.45 uur NPO 3

Zondag 7 maart 2021, 19.45 uur NPO 3

Zondag 14 maart 2021,19.45 uur NPO 3

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om updates te ontvangen.