Home Weekend zeilen

Weekend zeilen

Weekend zeilen

De wind door uw haren, verfrissende zeelucht, de mooiste natuur van Friesland en tijd voor elkaar of voor jezelf. Even er tussenuit. Een andere omgeving en een ander tempo doet de mens goed en een weekendje zeilen is een mooie manier om tot rust te komen en uw hoofd weer helder te krijgen. U bent even helemaal weg in de natuur, op zee, zonder afleiding. Een mooie manier om alles even los te laten en nieuwe energie op te doen. Samen met uw geliefde, familie of vrienden of zelfs uw collega’s kunt u een weekend gaan zeilen op de klipper Isis of de tjalk Overwinning.

Onder begeleiding van een ervaren bemanning kunt u genieten van al het moois wat het Wad u te bieden heeft. Er is altijd iets te beleven en er valt genoeg te zien, dus u hoeft zich niet te vervelen. Tijdens het weekend zult u veel leren over het zeilen en de diversiteit van het Wad, zo is het weekend ook nog leerzaam. Laat u inspireren door dit weekendje zeilen en u zult met nieuwe energie en motivatie de week weer in gaan.

Bij een zeilarrangement voor een weekendje zeilen kunt u ook overnachten op één van de Waddeneilanden. Dan combineert u in één weekend het mooiste van zeilen en het ontdekken van een prachtig Waddeneiland met pittoreske dorpjes. Ervaar in de ochtend hoe de zon opkomt, de eerste geluiden van de Wadvogels en het rustgevende geluid van de zee.

Wilt u zelf een weekendje zeilen zonder familie of vrienden, dat kan ook. U leert zeilen als u dit nog niet kan en u werkt samen op het schip als een echt bemanningslid. Dit is een leuke manier om een actief weekendje weg te zijn, nieuwe vrienden te maken en om te ontspannen.

Maak een weekendje zeilen tot een unieke belevenis door het zeilarrangement naar uw eigen wensen in te vullen. Varen op de Waddenzee zoals u dat wilt. U heeft geen zeilervaring nodig en het is leuk voor alle leeftijden. Alleen of in een groep, het is allemaal mogelijk.

Krijgt u al zin in een weekendje zeilen?

klipper Isisi@goudenvlootzeilreizen