Home Home Op vakantie met 3 generaties

Op vakantie met 3 generaties

Vinden jullie het ook zo jammer dat de momenten dat jij jouw ouders, kinderen of kleinkinderen, ziet steeds vluchtiger worden?

Zeilen met 3 generaties

We leven een rijk leven met een bont scala aan activiteiten die onze schaarse vrije tijd goed vult. Daartegenover staat dat er steeds minder tijd wordt uitgetrokken voor ‘vanzelfsprekende relaties’. Wil jij dit graag terugdraaien en meer qualitytime hebben met jouw dierbaren? Lees gauw verder.

Aan boord valt het ons op dat er steeds vaker 3 generaties samen op zeilvakantie gaan. Dit is zo bijzonder! Met familie op zeilreis gaan vinden wij ondertussen normaal. Echter met drie generaties op zeilvakantie, dat is uniek.

Grootouders willen vaak wel op reis maar weten misschien niet echt waar zij moeten beginnen. Twijfelen ze of ze alles kunnen ondernemen en/of fysiek aankunnen. Zij kunnen soms wel een extra handje gebruiken. Opa en oma kunnen tijdens een gezamenlijke vakantie meer tijd met de kleinkinderen doorbrengen als de ouders samen er even tussenuit knijpen om te ontspannen. Een win win situatie voor iedereen! Met meerdere generaties aan boord helpt iedereen elkaar een beetje.

De reis wordt onvergetelijk, daar zorgen wij wel voor! Jullie kunnen je gewoon laten meevoeren op de golven…

Aan boord is er genoeg ruimte voor alle generaties om zich vrij te bewegen. Er kan bijvoorbeeld gezamenlijk gekookt en gegeten worden. En er is altijd plek om je even terug te trekken.

Iedereen heeft zeeën van tijd voor elkaar omdat er geen eindtijd aan dit ‘bezoekje’ zit.

Wil je liever niet het hele schip afhuren voor jouw reis? Neem dan een kijkje bij de Meezeilreizen!

 

#Multigeneratie reizen

families 3 generaties@gouden vloot zeilreizen

Zeilen op het Wad staat garant voor een fantastisch familieuitje in Friesland!

Een familieweekend , midweek of week zeilen op het Wad is uitermate geschikt om er even kort tussenuit te knijpen en te genieten van een heerlijk familieuitje. Tijdens een familieweekend aan boord waan je je even in een andere wereld. Friesland en het Wad zijn prachtig en niet te vergelijken met andere gebieden in Nederland.

Zeilen staat garant voor een leerzaam, actief en gezellig familieuitje of familieweekend. Je verveelt je  geen moment aan boord van het schip. Er valt altijd wat te doen en altijd wat te zien op het Wad! Zeilen is een leuke en actieve bezigheid die geschikt is voor alle generaties.

Zeilen met de familie onder begeleiding van een ervaren crew is dus een actief, leuk en leerzaam zeiluitje. We gaan bijvoorbeeld  overnachten op een eiland of bij ons aan boord om het groepsuitje op de Waddenzee compleet te maken!