Home Groepsreizen in Nederland

Groepsreizen in Nederland

Groepsreizen in Nederland

Groepsreizen zijn een bekend fenomeen. Wat is er leuker dan met een groep zeilliefhebbers de vakantie van je leven vieren? Deze groepsreizen worden vaak georganiseerd in het buitenland. Logisch, want op de populaire bestemmingen in het buitenland is het in de zomer altijd warm en lekker weer. Dagen op het strand bakken, zwemmen in de zee en af en toe een leuke activiteit doen met z’n allen… klinkt als een droomvakantie voor een groep!

Maar voor mooie groepsreizen hoeft u niet per se naar het buitenland te vertrekken. In Nederland worden ook geweldige groepsreizen georganiseerd. Groepsreizen in Nederland zijn lekker dichtbij en dat scheelt dus al behoorlijk in de reiskosten. Met een groepsreis in Nederland zoekt u de leukste plekken van het land op, zoals de Waddeneilanden. Met een groep zeilen op het Nederlandse Wad, zo’n avontuur beleeft u alleen tijdens een reis in Nederland!

Het is natuurlijk ook mogelijk om over het prachtige IJsselmeer te varen. Met een groepsreis op het IJsselmeer ontdekt u de leukste plaatsjes rond het water. Met z’n allen leert u zeilen op een groot schip en geniet u van het heerlijke zomerweer dat Nederland ons vaak biedt. Groepsreizen in Nederland doen heus niet onder voor reizen in het buitenland!

klipper Isisi@goudenvlootzeilreizen