Home Sitemap Een weekend Terschelling

Een weekend Terschelling

Weekend Terschelling

Een heerlijk weekend zeilen naar het grootste natuurgebied van Europa met de Isis! Dit heerlijke weekend zeilen naar het schitterende eiland Terschelling begint in de haven van Harlingen. De tocht over de zoute Waddenzee met zijn getijden is een schitterende belevenis. Als u een weekend vol gezelligheid en mooi natuur zoekt is dit het perfecte arrangement voor u!

Een weekend gezellig genieten

Wie op zoek is naar gezelligheid zit goed op Terschelling! De zee voegt in ieder seizoen een extra element toe aan het eiland. De zilte atmosfeer, het ruisen of brullen van de branding, de onmiskenbare geur, het eeuwige ritme van eb en vloed; nooit is de zee afwezig. Er is altijd iets te beleven. Samen of alleen, we maken er altijd een gezellige boel van! Zeilervaring is ook geen vereiste voor dit arrangement! U leert van onze ervaren bemanning volwaardig mee te draaien op het schip.

Een weekend zeilen naar Terschelling is perfect voor degene die van een actieve reis houdt en die graag wat meer wilt zien van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. De Gouden Vloot combineert de voordelen van een groepsreis met veel individuele vrijheid.

klipper Isisi@goudenvlootzeilreizen

Prijzen individuele reis

De prijs van deze 2 daagse rondreis met voorovernachting en volpension, is in Euro’s, inclusief btw en inschrijfgeld wedstrijd en geldig tot en met 31 december 2018. Bekijk hier de reis van dit jaar!.

Prijs per persoon Standaard * Linnen ** Watten ***
Reissom 150,- 150,- 150,-
Services 105,- 125,- 135,-
Totaal 255,- 275,- 285,-

* Standaard: Culinair genieten op basis van volpension, professionele zeilkleding, servicekosten en eindschoonmaak.

** Linnen-service: Standaard + gebruik van dekbedden, handdoeken en washandjes.

*** In de watten-service: Standaard + gebruik van dekbedden, handdoeken, washandjes, verzorgingsproducten en de enige echte Gouden Vloot badjas.

Tijdens de rondreis hanteren wij de volgende vriendelijke consumptieprijzen:

Koffie/Thee Inclusief
Frisdrank 1,50
Tapbiertje 1,50
Beerenburg 1,50
Rode en witte wijn 2,20