Home Nieuws De Gouden Vloot breidt uit!

De Gouden Vloot breidt uit!

Wij hebben Muiden Maritiem overgenomen en toegevoegd aan ons fijne bedrijf,  14 jaar nadat het avontuur begon en we ons eerste schip “Overwinning” kochten…Naast het evenementen bureau en boekingskantoor komt er ook een droom van een klipper bij de Gouden Vloot…

De Hoge Wier anno 1899

Daar is ze dan, de nieuwste aanwinst! Een prachtig dagtochten schip voor groepen tot 60 personen.

Naast onze Isis en Overwinning die we inzetten voor meerdaagse reizen op het Wad is er nu ook de mogelijkheid vanaf mooi Muiden een dag of dagdeel te komen zeilen op een voor ‘Gouden Vlooters’ nieuw schip, maar met de vertrouwde kwaliteit van gastvrijheid en (h)eerlijk eten en drinken.

Chillen aan dek….

Ook aan dek kan je comfortabel verblijven in de ruime zitkuip, op de zachte luikenkappen met kussens of in de trendy zitzakken.

Niet onbelangrijk!

De Hoge Wier is een zeer snelle zeiler, op dit moment één van de snelste klippers van Nederland! Het schip is tevens voorzien van de modernste tuigage en ze won dan ook meerdere prestigieuze prijzen in diverse races en overall klassementen. Dus ook de echte zeilliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken!

Een prachtig ruim voor de mooiste momenten..

Het interieur heeft een trendy en moderne uitstraling en is tevens zeer flexibel; de opstelling benedendeks kan volledig aan je wensen worden aangepast. De stalen spanten van het schip zijn zichtbaar waardoor het nautisch karakter versterkt wordt.

Aan weerskanten zijn royale comfortabele banken. Het voormalige schippersverblijf is ingericht in traditionele stijl en geeft een mooi uitzicht over het water.

Hoe meer zeilen hoe meer vreugd!!

Volgende week begint de lente, dus de voorpret kan beginnen!! We schilderen, lakken en poetsen de schepen om ze weer klaar te maken voor de mooie reizen die in het verschiet liggen!

Heb jij al een reis uitgezocht? Wordt het Yoga op het Wad? Of zeilen met Pinksteren? Of misschien is er een goede gelegenheid voor een feest op het water? Check de site voor alle prachtige vaarkansen dit jaar. Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen of langskomen aan boord om de mogelijkheden voor jou super zeilvakantie te bespreken.

Tot snel aan boord bij de Gouden Vloot!!