Home Nieuws De Gouden Vloot breidt uit!

De Gouden Vloot breidt uit!

Wat een mijlpaal!

Wij hebben Muiden Maritiem overgenomen met de prachtige Klipper De Hoge Wier! Zij zal vanaf nu onder de vlag van de Gouden Vloot varen.

De Hoge Wier anno 1899

Daar is ze dan, de nieuwe aanwinst: Het vlaggenschip van Muiden. Een waanzinnig schip voor dagtochten met het pitoreske Muiden als thuishaven. Ze leent zich perfect voor bedrijfsuitjes, jubilea, familie uitjes, trouwerijen en feesten!De Hoge Wier kan maar liefst 60 personen meenemen aan boord en heeft haar eigen bar, tap, dineer, vergader en dansfaciliteiten!

Hoge Wier Vlaggenschip Muiden@ Gouden Vloot Zeilreizen

Naast onze Isis en Overwinning die we inzetten voor meerdaagse reizen op het Wad is er nu ook de mogelijkheid vanaf het mooie Muiden een dag of dagdeel te komen zeilen op een luxe schip met de vertrouwde kwaliteit van gastvrijheid en comfort van de Gouden Vloot.

De Hoge Wier is een zeer snelle zeiler, op dit moment één van de snelste klippers van Nederland! Het schip is tevens voorzien van de modernste tuigage en ze won dan ook meerdere prestigieuze prijzen in diverse races en overall klassementen. Dus ook de echte zeilliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken!

Een prachtig ruim voor de mooiste momenten..

Het interieur heeft een trendy en moderne uitstraling en is tevens zeer flexibel; de opstelling benedendeks kan volledig aan je wensen worden aangepast. De stalen spanten van het schip zijn zichtbaar waardoor het nautisch karakter versterkt wordt. Aan weerskanten zijn royale comfortabele banken. Het voormalige schippersverblijf is ingericht in traditionele stijl en geeft een mooi uitzicht over het water.