Home Nieuws De Gouden Vloot breidt uit!

De Gouden Vloot breidt uit!

Zeilklipper De Hoge Wier anno 1899

Daar is ze dan, onze nieuwe aanwinst: Het vlaggenschip van Muiden. Een waanzinnig schip voor dagtochten vanuit het centrale en pittoreske Muiden. Ze leent zich perfect voor bedrijfsuitjes, jubilea, familie uitjes, trouwerijen en feesten! De Hoge Wier kan maar liefst 60 personen meenemen aan boord en heeft haar eigen bar, tap, dineer-, vergader- en dansfaciliteiten

Wat een mijlpaal! Wij hebben Muiden Maritiem overgenomen met de prachtige Zeilklipper De Hoge Wier,  Zij zal vanaf 2018 onder de vlag van de Gouden Vloot varen.

Naast onze prachtige zeilschepen Isis en Overwinning die we graag inzetten voor meerdaagse zeilreizen op het Wad is er nu ook de mogelijkheid om vanuit Muiden een volledig verzorgde dagtocht te zeilen. De Hoge Wier leent zich perfect voor zeilen op een luxe schip met de vertrouwde kwaliteit van gastvrijheid en comfort van de Gouden Vloot.

Haar interieur is vernieuwd en gestyled door de interieurarchitecten van Design village Co van der Horst. De stalen spanten van het schip zijn zichtbaar waardoor het nautisch karakter versterkt wordt en aan weerskanten van het ruim bevinden zicht royale banken. Moodlights zorgen voor iedere gelegenheid de gewenste sfeer. Naast een gloednieuwe geluidinstallatie zijn alle hightech vergaderfaciliteiten aanwezig. Het voormalige schippersverblijf is ingericht in traditionele stijl en geeft een mooi uitzicht over het water. Ook aan dek vind je heerlijke zitplekken in de ruime zitkuip en zachte luikenkappen met kussens. Het schip is tevens voorzien van de modernste tuigage en won dan ook meerdere prestigieuze prijzen in diverse races. Ook echte zeilliefhebbers komen op de Hoge Wier ruimschoots aan hun trekken!

Details:

Lengte: 25,00 meter
Breedte: 5,15 meter
Diepte: 1,00 meter
Capaciteit: 20 – 60 personen
2 toiletten

Meer weten? Neem een kijkje op de website van Muiden Maritiem: www.muidenmaritiem.nl.