Home Bijzonder uniek trouwen

Bijzonder uniek trouwen

Bijzonder uniek trouwen

Natuurlijk zoekt u voor uw trouwdag naar de allermooiste locatie die u kunt vinden. De mooiste dag van uw leven verdient het immers om te worden gevierd op de allermooiste locatie. Door bijzonder te trouwen beleven zowel u en uw gasten een prachtige dag. En bijzonder trouwen vraagt natuurlijk om een bijzondere trouwlocatie.

Jullie trouwen naast het schip, op de bodem van de zee, als het schip is drooggevallen. Alleen wij bieden jullie de mogelijkheid om te trouwen op een zandbank. Na de ceremonie komt het water weer op en worden de voetstappen uitgewist. Op de coördinaten waar jullie trouwen, trouwt nooit meer iemand anders.

Een boot is een heel unieke trouwlocatie en maakt uw trouwdag tot een bijzondere belevenis. Wanneer u besluit om te trouwen op een schip bent u in ieder geval verzekerd van een bijzondere trouwlocatie. Bijzonder trouwen is natuurlijk iets waar ieder koppel naar streeft en daarom gaat u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie. Als u van water en zeilen houdt is trouwen op een schip natuurlijk een hele mooie optie.

Maar ook als u eigenlijk geen affiniteit hebt met zeilen, is een schip een heel geschikte en unieke trouwlocatie. Op een boot kunt u immers naar de meest prachtige plekken varen om te genieten van een mooie zonsondergang. En zo’n geweldig uitzicht maakt natuurlijk iedere trouwdag compleet. Als u bijzonder wilt trouwen en op zoek bent naar een unieke trouwlocatie, biedt trouwen op een schip een prachtige uitkomst. Zowel voor zeilers als voor niet zeilers.