Home Zeilarrangementen Trouwen op het Wad Trouwen op een Waddeneiland

Trouwen op een Waddeneiland

Liefde is…samen onder zeil gaan…

Allerliefst bruidspaar,

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Voor de mooiste dag van jullie leven is de perfecte trouwlocatie heel belangrijk. Daarom bieden wij ons prachtige schip aan en hebben wij ons gespecialiseerd in het ontzorgen van het bruidspaar en het compleet verzorgen van de gehele trouw-zeilreis.

Voor bruidsparen hebben we een speciaal Volledig verzorgd arrangement samengesteld waarin alle zaken zijn opgenomen voor een verassend en zorgeloos verblijf aan boord. Denk bijvoorbeeld aan professionele zeilkleding voor alle opvarenden, volpension catering het gehele verblijf, heerlijk opgemaakte bedden, handdoeken, badjassen & verzorgingsproducten…en nog veel meer.

Het zal jullie aan niets ontbreken tijdens deze prachtige reis!

Verlaat het land en gooi de trossen los. Vaar naar uw eigen speciale trouw-eiland en trouw op Vlieland, Terschelling of Schiermonnikoog. Zelfs trouwen op een zandbank, midden op het drooggevallen Wad behoort tot de mogelijkheden!! Unieke reizen, selecte gezelschappen en bijzondere momenten. Wij zijn bevoorrecht om deze speciale zeilreizen met u te mogen delen.

Bij de Gouden Vloot bent u verzekerd van een unieke trouwlocatie, nog nooit is iemand op deze exacte coördinaten getrouwd! Sinds mensenheugenis spreken schepen tot de verbeelding. De combinatie van romantiek, heroïek, spanning en elegantie hebben een sterke aantrekkingskracht en komen tot leven aan boord van ons schip.

Onze historische klipper Isis uit 1892 biedt alles wat je aan boord van een schip maar wensen kunt. Ze is een ruim schip met fantastische zeileigenschappen waardoor zij vele wedstrijd-prijzen op haar naam heeft staan. De luxe en warme scheepssfeer straalt je tegemoet zodra je de salon betreedt. Het klassieke interieur is met krachtig mahoniehout ingetimmerd en traditionele scheepsdetails zijn met veel zorg behouden.
Hedendaags is de Isis van alle moderne gemakken voorzien; CV verwarmd, keurig sanitair/ douches, grote keuken, luxe hutten met eigen wastafel.

Onze prachtige tweemast Klipper Isis is de officiële trouwlocatie van de gemeente Harlingen op de Waddenzee.

Graag tot ziens aan boord, bel ons gerust om alvast kennis te maken.

Lieve groet,

Joost Martijn en Anna Glas- Martijn

 


 

Zo kan uw dag eruit zien….

De grote dag is aangebroken! Aan boord wacht jullie ’s morgens een warm ontvangst voor u en uw gasten aan boord, met koffie, thee en heel wat lekkers. Na een persoonlijk welkomstwoord van de schipper en gastheer volgt er aan dek, uitleg over het zeilen. Samen met de bemanning worden de zeilen gehesen en zetten we koers naar uw speciale trouweiland naar wens. Gedurende de gehele reis wordt u verrast met allerlei lekkernijen, lekker aan dek in het zonnetje.

De koers is gezet naar jullie unieke huwelijks locatie… Na aankomst op jullie Waddeneiland bereid iedereen zich voor op ‘het’ grote moment van de dag. Jullie huwelijk! Wandel gezamenlijk vanaf het schip naar het strand of naar één andere bijzondere locatie op het eiland. De trouwambtenaar neemt het nu over…

Na de ceremonie staat de Champagne en bruidstaart voor jullie klaar. Proost!

7 gangen diner voor levensgenieters..wij houden net van dat beetje extra!

Tegen de avond komen de heerlijke geuren vanuit de kombuis jullie tegemoet. Onder het genot van zachtjes wiegende lampen, kaarslicht kaarslicht en een prachtige rondborstige rode scheepswijn nemen het gezelschap mee naar de scheepssfeer van welleer. Het Bourgondisch diner wordt geserveerd en maakt deze bijzondere dag compleet.

Komen jullie een dag? Dan wordt het tijd om terug naar Harlingen te varen. Blijven jullie twee dagen aan boord? Dan verblijven we ’s nachts voor anker midden op het Wad! Aan boord kunnen jullie feesten tot in de kleine uurtjes.

Een dag extra genieten?

Wilt u samen met uw gasten nog een dag langer genieten van het prachtige Wad? Dan biedt de Gouden Vloot de mogelijkheid om voor twee dagen te boeken. Na het diner leggen we het schip voor anker of verblijven we in de haven van uw Wadeneiland. U slaapt in de karakteristieke hutten aan boord van het schip, voor het bruidspaar hebben wij natuurlijk de ruime bruidssuite gereserveerd. De volgende ochtend staat het uitgebreide ontbijt voor u klaar. Als iedereen eraan toe is, hijsen we weer eens de zeilen en zetten we als ‘ervaren zeilers’, koers terug naar de haven van Harlingen. Tijdens de terugreis wordt u wederom verwend met overheerlijke scheepskost en verrassende lekkernijen. Na deze prachtige dagen leggen we aan het eind van de middag, tevreden en voldaan, het schip weer in Harlingen aan.

Speciale wensen voor jullie trouwfeest
aan boord?

Heerlijke & volledig verzorgde catering
aan boord

U kunt ook kiezen voor:

Trouwen op de Waddenzee

Trouwen op het IJsselmeer

Trouwen op het IJsselmeer

Reacties van klanten

5

Met de Tjalk Overwinning op avontuur!
Drie verjaardagen in 1 schitterend lang wekend gevierd. Alle leeftijden bijeen, ervaren en onervaren zeilers, een fantastische schipper Thabea en ‘matroos’ . Op het Wad drooggevallen en overnacht, het kolken van opkomend water genoten. ’s Nachts het gekeuvel van 3 pubers op het dak. De volgende dag wind, veel wind,zeilen reven, regelmatig overstag. Werkelijk alle hens aan dek in actie! Met heel veel plezier en power!
Dag 3 zon, minder wind, genoten van de wolken, de golven, het Wad, de zeehondjes, schillen op het dek. En de gezellige avonden genoten met heerlijke hapjes en drankjes. Het waren 3 superdagen. Dank jullie wel! We komen weer! Titia Wolf.

5

Samen met vier gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2-11 jaar een TOP weekend gehad! We werden vrijdagavond hartelijk ontvangen aan boord van Klipper Isis door schipper Joost en zijn vrouw Anna. De catering kun je met een gerust hart aan hun overlaten: er stond een zelfgemaakte overheerlijke Indische rijsttafel voor ons klaar. Wij houden allemaal van lekker en goed eten en het buffet overtrof onze verwachtingen! En ook de kinderen werden niet vergeten, het grootste gedeelte was kidsproof (niet te pittig) mét veel verse groente! Aan boord had ieder stel z’n eigen hut en er is voldoende ruimte om te bewegen. We hebben veel verschillende weersomstandigheden meegemaakt: (harde) wind, regen, zon. Vooral de harde wind maakte het nóg avontuurlijker en Joost geeft steeds uitleg aan zowel de kinderen als de volwassenen waardoor je goed weet wat er gaat gebeuren en iedereen die dat wil, kan ook een bijdrage leveren aan het zeilen. Zaterdagmiddag en zondagochtend hebben we een stuk(je) van Vlieland ontdekt en het voelde op zondagmiddag na aankomst in de haven van Harlingen alsof we op vakantie geweest waren! Wat een indrukken in zo’n korte tijd en heerlijk uitgewaaid. Een aanrader voor iedereen die er even tussenuit wil of samen met een clubje een leuke tijd wil hebben op het water. Voor ons is dit voor herhaling vatbaar, dank Anna & Joost voor jullie gastvrijheid en goede zorgen!! Marieke van Reuler.

5

Een fantastische zeiltocht gemaakt met een groep vrienden en onze gezinnen van Harlingen naar Vlieland en terug. Ondanks de pittige wind een heerlijke, indrukwekkende tocht gemaakt met de Klipper Isis. De schipper familie Martijn weet iedereen aan boord, jong en oud enthousiast te betrekken bij het zeilen. Zeer professioneel! Een aanrader! Richard Wolters.

5

We hebben met twee gezinnen (9 personen) een mooie 7-daagse Wadden eilandhop reis geboekt bij Joost en Anna. We zijn net terug van de trip en wat hebben we met zijn allen genoten. Alle elementen die je wilt tijdens zo’n een reis zaten er in. We hebben alle Waddeneilanden gezien, in alle havens overnacht, we hebben de boot drooggelegd op het Wad, we hebben ’s avonds gevaren en de bloedmaan op zien komen. We hebben krabbetjes gevangen, gezwommen vanaf de boot en ja we mochten ook springen vanaf het uiterste eindpuntje van de boot (de kluiver) en dat vonden de kids fantastisch. We hebben gezeild met windkracht 6 en dat was een topervaring, schuin met een boot als de Isis, super om mee te maken. Veiligheid staat bovenaan en we waren echt in goede handen met matroos Jesse (en schipper Joost en Anna). Zeer kundig en rust uitstralend, top. We kregen veel uitleg bij wat we deden. Goed om te weten dat niet alleen wind en zeilen nodig zijn. Ook de (soms sterke) stroming, wantij, varierende dieptes, getijden, zuigkracht van de bodem hebben te maken met de manier waarop je vaart. De boot is echt van alle gemakken voorzien, een erg verzorgden onderhouden schip en een echte aanrader! (Met 27 slaapplaatsen ook erg leuk voor feesten en partijen…) Wilkin Kroon.

4

Wir waren mit einer Abschlussklasse Relaschule mit Joost auf der Isis unterwegs und waren begeistert – Schüler wie Lehrer! Vielen Dank, Joost, für alles: Du bist ein super Slipper, der sein Handwerk versteht, wir haben uns sehr sicher gefühlt.

5

I was so excited to go on my first sailing trip! A group with 23 elderly German people. The majority was between 50 and 78 years of age, but that meant that there was a lot of work-out for the rest of us and we could skip the gym. What can I say? It was tension and relaxation.

5

Super gaaf weekend gehad… leuke kapitein.. super matroos Anna… en goeie kok lizzy. Patrick en pety en familie

5

Op 9 mei waren wij getuigen van het feit dat Jerry en Femke zijn getrouwd op het wad. En ervaring om nooit te vergeten. Onder leiding van kapitein Joost en meester kok Anna hebben wij een fantastische vaart gehad met waanzinnig lekker eten. Ik zeg een Michelin ster voor op het water Joost, Anna en de crew bedankt.

5

Es war einfach traumhaft! Das Wetter perfekt und mit Anna und Joris wurde die ganze Tour dann noch abgerundet. Danke dafür!

5

In het weekend van 29 april tot en met 1 mei was ik uitgenodigd door mijn buren om mee te varen op De Overwinning. Het was een fantastisch weekend. Zaterdag hadden we een prachtige zonnige dag waardoor we heerlijk konden genieten van de vaart naar Terschelling. Zondag hadden we juist het tegenovergestelde weer. Regen en veel wind. Een mooie zeildag. Lekker aan het werk op het voordek en veel (zeil)plezier.

5

During the weekend of May the 9th and 10th a wedding was held on the Wad. The moment you step on board, you’re being treated like a king by the crew. I don’t think the kitchen crew stopped working. The delicious smell and flavors that came from there.. Thumbs up!

5

Wat n geweldig feest was het op de klipper Isis! Al 10 jaar op Koers, een leukere manier om te vieren is er niet! Er waren meerdere kapiteins op t schip maar niemand kan tippen aan Joost en Anna! Dank jullie voor t feest, heerlijk gevaren.

4

We were on the Klipper Isis with a graduating class school with Joost and were thrilled – students and teachers! Thank you, Joost, for everything: You are a great skipper who understands his craft, we felt very safe.

5

During the weekend of April 29th until May 1st I was invited by my neighbors to sail with them on De Overwinning. It was a fantastic weekend. Saturday was a beautiful sunny day that made us enjoy the trip to Terschelling. Sunday, sadly, we had the opposite weather. Rain and a lot of wind. But that was a good sailing day. We enjoyed working on the front deck and had much fun.

5

Super nice weekend … nice captain .. super sailor Anna … and good cook lizzy. Patrick and pety and family

4

It was just amazing! The weather was perfect and with Anna and Joris the whole tour was rounded off. Thanks for that!