Home Zeilen met familie

Zeilen met familie

Zeilen met familie

Een familieweekend op het Wad is uitermate geschikt om er even kort tussenuit te knijpen en te genieten van een heerlijk familieuitje. Tijdens een familieweekend in Friesland op het Wad waant u zich even in een andere wereld. Friesland en het Wad zijn prachtig en niet te vergelijken met andere gebieden in Nederland.

Zeilen op het Wad staat garant voor een fantastisch familieuitje in Friesland! Wanneer u met uw familie gaat zeilen op de Waddenzee leert u met uw familie het zeilen onder de knie te krijgen. Kunnen jullie dit al? Dan kunnen jullie de bemanning extra goed van dienst zijn!

Zeilen staat garant voor een leerzaam, actief en gezellig familieuitje of familieweekend. U en uw familie vervelen zich geen moment aan boord van het schip. Er valt altijd wat te doen en altijd wat te zien op het Wad! Zeilen is een leuke en actieve bezigheid die geschikt is voor het hele gezin.

Zeilen met de familie onder begeleiding van een ervaren crew is dus een actief, leuk en leerzaam familieuitje. U kunt er natuurlijk ook een familieweekend van maken. U kunt bijvoorbeeld gaan overnachten op een eiland of bij ons aan boord om het familieuitje op de Waddenzee compleet te maken!

klipper Isisi@goudenvlootzeilreizen