Home Single zeilen op de Waddenzee

Single zeilen op de Waddenzee

Single zeilen op de Waddenzee

De stilte en de rust van het Wad om je heen, dat klinkt toch heerlijk? Wanneer u gaat zeilen op het Wad kunt u hier van genieten. Single of alleen zeilen op de Waddenzee is een heerlijke manier om alleen op vakantie te gaan. Stap als meezeiler aan boord van het schip, alleen of samen met een familielid of partner. Aan boord ontmoet u andere meezeilers!

Naast de andere opstappers is er op het schip uiteraard bemanning aanwezig. Wanneer u even heerlijk in uw eentje of met anderen van de natuur wilt genieten en aan de drukte van alledag wilt ontsnappen, is single zeilen op de Waddenzee een geschikte vakantie voor u. Als u gaat zeilen op het Wad geniet u van de prachtige Nederlandse natuur. Het maakt niet uit of u een ervaren of onervaren zeiler bent; de bemanning kan u altijd gebruiken.

Wanneer u single gaat zeilen op het Wad kan de bemanning u goed leren zeilen als u dit nog niet kunt. U werkt samen met de crew en voelt zich een echt bemanningslid van het schip. Als single zeiler vaart u over de Waddenzee en legt u misschien wel aan bij één of meerdere eilanden. U ontdekt het Wad het allerbeste wanneer u single gaat zeilen!

Geniet van de rust en de ruimte die de Waddenzee en de eilanden u als single zeiler te bieden hebben en verbeter uw zeiltechnieken aan boord van het schip.

klipper Isisi@goudenvlootzeilreizen