Home Sitemap Yoga zomer zeilvakantie op het Wad 5 juli t/m 7 juli 2021

Yoga zomer zeilvakantie op het Wad 5 juli t/m 7 juli 2021

Relax your mind…

Laat je meevoeren door de omgeving, de wind, kabbelend water, de zon.

Yoga zomer zeilvakantie op het Wad
Maandag 5 juli t/m woensdag 7 juli 2021


We gaan een prachtig week zeilen gecombineerd met yoga sessies op de mooiste plekjes van het Wad!

Deze yogareis begint in Harlingen. Het grootste natuurgebied van Europa wacht op ons. De zoute Waddenzee met haar getijden is een schitterende omgeving en leent zich bij uitstek voor deze veelzijdige reis.

Het is heerlijk om even los te komen van de dagelijkse verplichtingen, je mee te laten nemen door de wind. Zodra je aan boord stapt laat je alles even achter je en betreed je een ontspannen avontuur met nieuwe mensen. Een reis waarbij de natuur je helpt om in het moment te komen, een frisse wind door je haren, het zand onder je voeten en de warme zon op je huid.

De yogalessen, geleide meditaties en stiltewandeling verbinden je weer met jezelf en met wat voor jou echt belangrijk is. Een vakantie om alle onrust en verwachtingen van de buitenwereld even achter je te laten en simpelweg te genieten van het moment.

We bieden een fijn vrijblijvend programma aan, waarin er in de ochtend- en in de avond een yogasessie of geleide meditatie wordt verzorgd. Daarnaast worden er nog (facultatieve) activiteiten aangeboden zoals stiltewandelingen, mindfullnes, of bijvoorbeeld meditatie. Je hebt voldoende vrije tijd om te genieten van de natuur, het water, het wad en van de Waddeneilanden.

Na deze vakantie kom je opgeladen thuis en heb je zeker nieuwe inspiratie en energie opgedaan!

Super Zen vakantie

 

De Yogasessies zijn voor iedereen toegankelijk en zijn een combinatie verschillende yogastijlen, ook zullen er elementen uit de mindfulness gebruikt worden. Ontmoet op een ongedwongen en ontspannen manier andere mensen en beleef samen een vakantie om nooit te vergeten! Breng jezelf met liefde in beweging en meld je aan voor deze overheerlijke yoga zeilvakantie. Deze reis is voor iedereen die van de natuur houd en interesse heeft in Yoga. Van beginner tot gevorderde, van zeiler tot niet-zeiler, van jong tot oud. 

Gun jezelf deze vakantie!

Een impressie van dag tot dag

 

Dag 1: Harlingen- Zandbank

Koffie, thee & lekkers staan bij aankomst op jullie te wachten voor een warm welkom. Jullie kunnen op je gemak een hut uitzoeken en het schip onderzoeken waar jullie tijdens de reis verblijven.

Na het welkomstwoord van jullie gastvrouw en schipper wordt het spannend en volgt boven aan dek de uitleg over het zeilen en de dek-indeling. De trossen gaan los, samen hijsen we de zeilen en genieten we van het begin van deze avontuurlijke zeilreis op de Waddenzee. Dag thuis, dag vasteland!

Samen trekken we het Wad op. Na een goede dag zeilen varen we heel rustig het schip vast op een zandplaat en als het laagwater is, genieten we van het prachtige Wad en lopen op de bodem van de zee …Dit is pas rust! We zijn droogvallen en er zal midden op de zandbank een yogales verzorgd worden. Voel de warmte op je huid, de wind door je haren en de adem van de zee…

’s Nachts ankeren we onder een prachtige sterrenhemel op het betoverende Wad.

Dag 2: Zandbank- Terschelling
Na de ochtendles midden op het prachtige Wad en het uitgebreide ontbijt gooien we de trossen los om ons verder mee te laten voeren op onze reis.

Vandaag is ons einddoel het gezellige Terschelling. Terwijl de zon in zee zakt wordt op de hoge kijkduinpan het eiland de dag afgesloten met een mooie yogales.

Dag 3: Terschelling – Harlingen

Na jullie heerlijke ochtend yogasessie varen we als  ‘ervaren’ zeilers en totaal ontspannen de haven uit en zetten we koers richting Harlingen.

Na een prachtige leerzame dag leggen we rond 16 uur weer in Harlingen aan waar de tijd voor afscheid helaas aanbreekt. Wat hebben we veel meegemaakt en veel geleerd…Na een paar geweldige dagen zeilen, lekker eten en veel gezelligheid gaat iedereen weer terug naar huis met een heleboel nieuwe herinneringen er bij!

De route is afhankelijk van weer en getij. De begin-en eindhaven staan vast.

Je hoeft niet een heel schip af te huren om te gaan zeilen! Speciaal voor individuele reizigers- of kleinere gezelschappen verzorgen wij een aantal laagdrempelige meezeil-reizen. De meezeilreizen zijn geschikt voor jong en oud, de fanatieke zeiler of de vakantieganger. Zeil zelf of laat je lekker zeilen!

Zeilervaring is geen vereiste. De ervaren bemanning neemt je onder haar hoede en leert je alles van het zeilen als je dat wilt. Catering wordt de gehele reis verzorgd, zeilpakken en zwemvesten zijn aanwezig voor alle opvarenden.

Kom samen met vriend, vriendin, opa, oma, vader, moeder, zus, broer of kom je liever zelfstandig? Alle combinaties zijn welkom!


Prijzen Yoga zomer zeilvakantie 2021

De prijs van deze 3 daagse yogareis bevat bemanning, gezonde catering, verzorging en btw. En tenminste twee yogasessies per dag van een professioneel yogalerares.
Exclusief drankjes en is geldig tot en met 31 december 2021.

We zijn, waarschijnlijk net als jij, voucher-moe. Daarom hebben we besloten pas een betaalverzoek te versturen zodra wij er zeker van zijn dat de reis volgens de RIVM richtlijnen door kan gaan. Deze ontvang je dus niet direct bij de boeking.

Prijs per persoon Basis * Linnen ** Watten ***
Reissom € 350,- € 350,- € 350,-
Services € 135,- € 150,- € 155,-
Totaal € 485,- € 500,- € 505,-

*     Basis-service: Culinair genieten op basis van volpension, professionele zeilkleding, onderlaken & kussen met sloop, servicekosten en eindschoonmaak.
**   Linnen-service: Basis + volledig opgemaakt bed, handdoeken en washandjes.
*** Watten-service: Basis + volledig opgemaakt bed, handdoeken, washandjes, verzorgingsproducten en de enige echte Gouden Vloot badjas.

Liever een privé-hut? Dan betaalt je een meerprijs van € 350,-

Tijdens de rondreis hanteren wij de volgende vriendelijke consumptieprijzen:  € 1,50 voor frisdrank, € 2,00 voor tapbier & Beerenburg, € 2,40 voor rode of witte wijn. Water, koffie & thee zijn gratis.

NB: Tijdens deze zeilreis is het maximaal aantal opvarenden 15. Zo heeft iedereen heerlijk de ruimte.