Home Sitemap SAIL Amsterdam 2025

SAIL Amsterdam 2025

Onze schepen behoren tot de officiële vloot van het mooiste zeil evenement van het land: SAIL 2025 Amsterdam!

Vaar mee met dit waanzinnige spektakel!

 

In Augustus is het 4 dagen lang mogelijk mee te varen op een van onze schepen die toebehoren tot de officiële vloot van SAIL.

Tijdens de Sail-dagen bieden wij jou, groepen  & bedrijven een onvergetelijke ervaring. Tijdens iedere vaartocht worden jullie volledig verzorgd, wij zorgen er voor dat het jullie aan niets ontbreekt! Aan boord hebben wij: overheerlijk eten & drinken, muziek, gezelligheid en gegarandeerd de beste plekken om alle Tall Ships van heel dichtbij te zien.

Vaar met ons mee en beleef  deze spectaculaire 10e editie van SAIL! De vaartochten zijn onvergetelijk en bieden een geweldig zicht op de imposante Tall Ships. De honderden schepen en het varend erfgoed maken SAIL tot één groot feest. Iedere avond wordt afgesloten met muziek en waanzinnig vuurwerk!

Gouden Vloot Programma SAIL
(voorbeeld!)


SAIL IN
 op woensdag 12 augustus 2020
Tientallen indrukwekkende Tall Ships varen op woensdag 12 augustus in vol ornaat richting Amsterdam tijdens de SAIL-In. Matrozen trotseren de wind hoog in de mast. Honderdduizenden fans staan enthousiast langs de oevers. Honderden zeilschepen, sloepen en motorboten vormen samen met de Tall Ships een bruisende en kolkende parade vanuit IJmuiden richting de Oranjehaven (IJ-haven). Hier zoeken de indrukwekkende Tall Ships een mooie ligplaats uit waar zij het gehele evenement blijven liggen. Aan boord heeft u van dichtbij een geweldig zicht op de imposante Tall Ships.

07:30 uur     Verzamelen in SAIL Village. Gasten checken in bij de balie. Bij aankomst is er koffie en thee.
08:30 uur     De kapitein heet u persoonlijk welkom aan boord van uw gereserveerde schip. Tijdens het ontbijt vertrekt het schip richting IJmuiden de Tall Ships tegemoet.
12:00 uur      Terwijl honderdduizenden liefhebbers zich verzamelen langs beide oevers van het Noordzeekanaal, wordt aan boord een uitgebreide lunch geserveerd.
13:30 uur      De Tall Ships varen gezamenlijk met alle schepen richting Amsterdam in één lange parade. ‘s Middags worden aan boord nog borrelhapjes geserveerd.
15:00 uur      De kapitein meert af bij SAIL Village en neemt afscheid van u en uw gezelschap.

Middagprogramma op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus 2020
11:00 uur      Verzamelen in SAIL Village. Gasten checken in bij de balie. Bij aankomst is er koffie en thee.
12:00 uur      De kapitein heet u persoonlijk welkom aan boord van uw gereserveerde schip. Samen met alle officiële SAIL schepen vaart u richting de Tall Ships in de Oranjehaven (IJ-haven).  Intussen wordt koffie & thee geserveerd.
13:00 uur      Tijdens de tocht geniet u van een uitgebreide lunch. Op het water is het een gezellige drukte van jewelste. ’s Middags worden er borrelhapjes geserveerd.
17:00 uur      De kapitein meert af bij SAIL Village en neemt afscheid van u en uw gezelschap.

Avondprogramma op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus 2020
18:00 uur      Verzamelen in SAIL Village. Gasten checken in bij de balie. Bij aankomst is er koffie en thee.
19:00 uur      De kapitein heet u persoonlijk welkom aan boord van uw gereserveerde schip. Samen met alle officiële SAIL schepen vaart u richting de Tall Ships in de Oranjehaven (IJ-haven).
19:30 uur      Tijdens de vaartocht geniet u van een uitgebreid warm en koud buffet.
23:00 uur     Feest op het water met licht, geluid en schepen vanuit de hele wereld. Laat u verrassen door de spectaculaire afsluiting. Intussen worden er borrelhapjes geserveerd.
00:00 uur    De kapitein meert af bij de SAIL Village en neemt afscheid van u en uw gezelschap.

SAIL OUT PARADE op zondag 16 augustus
In de slotceremonie van SAIL varen de indrukwekkende Tall Ships  in vol ornaat richting IJmuiden om hun route op zee te vervolgen. Ervaar deze eretocht zelf en vaar met ons mee tijdens de SAIL OUT. Je kunt van dichtbij zien hoe de zeilen van de Tall Ships worden gehesen, wat de crew doet en wat er allemaal voor nodig is om deze een gigantische schepen te laten vertrekken uit de haven. We varen een stuk samen op en zwaaien de schepen vaarwel…

13.00 uur      Verzamelen in SAIL Village. Gasten checken in bij de balie. Bij aankomst is er koffie en thee.
14:00 uur      De kapitein heet u persoonlijk welkom aan boord van uw gereserveerde schip. Rond 14.30 uur begint de Sail-Out Parade. De tall ships vertrekken één voor één uit de IJhaven en varen het Noordzeekanaal op, begeleid door een armada van schepen. U vaart met uw gezelschap mee in deze fantastische ’Sail-Out Parade’.
17.00 uur      Langs de route staan honderdduizenden liefhebbers om het geheel van afstand gade te slaan. Intussen wordt aan boord een uitgebreid buffet geserveerd.
19.00 uur      De kapitein meert af bij SAIL Village en neemt afscheid van u en uw gezelschap.

Meevaren tijdens SAIL wordt gegarandeerd een onvergetelijk ervaring voor iedereen!