Home Sitemap Herfstvakantie zeilen, zeil mee!

Herfstvakantie zeilen, zeil mee!

Heb jij nog niets te doen in de herfstvakantie 2020?
Stap aan boord en zeil een heerlijk weekend mee!
We hebben ruimte zat, varen met lage bezetting en ieder huishouden heeft het gehele verblijf een privéhut.

De Brandaris-race én de Klipper-race vinden dit jaar geen doorgang ivm COVID-19. Heel jammer! Maar niet getreurd: wij willen heel graag zeilen, daarom hebben we het weekend van 9 t/m 11 oktober omgedoopt tot ‘Klipperweekend’. En het weekend van 16 t/m 18 oktober 2020 tot ‘Brandarisweekend’.

We maken er twee supergezellige weekenden- en een goede oefening onder zeil van zodat we volgend jaar de felbegeerde eerste prijzen in de wacht kunnen slepen!

Zeilervaring is absoluut geen vereiste. Wij hebben heerlijke zeilkleding- en zwemvesten aan boord voor alle opvarenden en je wordt het gehele weekend verwend door jullie eigen kok.

Na de beperkende maatregelen van 29 september mogen wij alleen nog ‘individuele meezeilreizen’ varen. Dat is mooi, want het Klipper- en Brandarisweekend zijn beide meezeilreizen!

Zeilen wordt door het Ministerie gezien als sport:
-Tijdens sporten hoeft er geen afstand gehouden te worden.
-Niet- zeilend, maar wel aan boord,  zijn er maximaal 30 personen onderdeks of 40 personen bovendeks toegestaan, maar dit mag niet 1 grote groep zijn.

De samenstelling mag wel uit meerdere gezelschappen (van max 4 personen) bestaan (als de groep in totaal maar niet groter wordt dan 30 personen).

Dit betekent dat de reizen van de Gouden Vloot waarbij geboekt is voor 1,2,3 of 4 personen gewoon door kunnen gaan.