Home Individuele zeilreizen Wadden Parels meezeilen

Wadden Parels meezeilen

Geniet van een heerlijk lang weekend zeilen naar de mooiste plekjes van het Wad…

Zeil een heerlijk lang weekend mee tijdens Wadden Parels!
9 t/m 13 juni 2021

 

Tijdens dit heerlijke lange weekend zeilen we naar de schitterende Waddeneilanden Vlieland en onze eigen zandbak. De tocht begint in Harlingen. Het weekend staat helemaal in het teken van lekker zeilen, lekker eten en drinken, lekker lachen, lekkere strandwandeling en bovenal lekker ontspannen.

Ontdek de Parels van de Waddenzee!
Gezellig en ontspannen

Ontdek met ons de parels van de Waddenzee. Geniet van de zilte atmosfeer, het ruisen of brullen van de branding, de onmiskenbare geur, het eeuwige ritme van eb en vloed. De natuur, de stilte, de rust…Vlieland is voor ons een van de parels die wij jullie willen laten zien tijdens deze heerlijke zeilreis. Vlieland, eiland van rust en ruimte, ruige duinen en eindeloze stranden. Deze fascinerende zeiltocht voert ons via de Noordzee naar de Sahara van het Noorden. Een lege horizon, wolken aan de lucht…

Een impressie van dag tot dag


Dag 1: Harlingen
Vanaf 20.00 uur staat de koffie klaar en heten wij jullie van harte welkom aan boord van de klipper Isis in de haven van Harlingen. Na het welkomstwoord van de gastheer en schippe komen onder het genot van een drankje de sterke verhalen al snel los. De nacht wordt aan boord doorgebracht in de comfortabele hutten. Elke hut is uniek en heeft haar eigen karakter.

Dag 2: Harlingen – Zandbank
Na het ontbijt wordt het gelijk al spannend en volgt boven aan dek de uitleg over de zeilen en de dek indeling. De trossen gaan los, we varen naar de sluis en hijsen samen de zeilen en genieten we van een heerlijke zeilreis op de Waddenzee. In de loop van de middag varen we het schip voorzichtig vast op een zandbank zodat we kunnen droogvallen. Ervaar de stilte, de rust en de oneindige uitzichten met natuur!

Dag 3: Zandbak– Vlieland
De volgende ochtend worden jullie gewekt door het kabbelen van golfjes tegen het schip. Na het ontbijt en als iedereen er klaar voor is varen we via het Schuitengat naar de haven van Vlieland. De haven ligt letterlijk in de duinen en aan het strand. Na onze aankomst snuiven we de speciale sfeer van het eiland op. Vlieland heeft één dorpje en verder bestaat het eiland uit duinen, strand en veel bos.

Dag 4: Vlieland – Harlingen
Als inmiddels ‘ervaren zeilers’ kiezen we het ruime sop. Wanneer het tij en de wind het toelaten dan varen we over de zandbanken weer terug naar Harlingen, waar we rond 15.00 tevreden en voldaan aankomen.

Je hoeft niet een heel schip af te huren om te gaan zeilen! Speciaal voor individuele reizigers- of kleinere gezelschappen verzorgen wij een aantal laagdrempelige meezeil-reizen. De meezeilreizen zijn geschikt voor jong en oud, de fanatieke zeiler of de vakantieganger. Zeil zelf of laat je lekker zeilen!

Zeilervaring is geen vereiste. De ervaren bemanning neemt je onder haar hoede en leert je alles van het zeilen als je dat wilt. Catering wordt de gehele reis verzorgd, zeilpakken en zwemvesten zijn aanwezig voor alle opvarenden.

Kom samen met vriend, vriendin, opa, oma, vader, moeder, zus, broer, kind of kom je liever zelfstandig? Alle combinaties zijn welkom! We nemen jullie graag mee op avontuur!

Prijzen lang weekend Wadden Parels 2021

De prijs van deze 3 daagse zeilreis is inclusief voorovernachting, volpension en btw. En is geldig tot en met 31 december 2021.

We zijn, waarschijnlijk net als jij, voucher-moe. Daarom hebben we besloten pas een betaalverzoek te versturen zodra wij er zeker van zijn dat de reis volgens de RIVM richtlijnen door kan gaan. Deze ontvang je dus niet direct bij de boeking.

Prijs per persoon Standaard * Linnen ** Watten ***
Reissom 240,- 240,- 240,-
Services 130,- 145,- 150,-
Totaal 370,- 385,- 390,-

*     Basis-service: Culinair genieten op basis van volpension, professionele zeilkleding, onderlaken & kussen met sloop, servicekosten en eindschoonmaak.
**   Linnen-service: Basis + volledig opgemaakt bed, handdoeken en washandjes.
*** Watten-service: Basis + volledig opgemaakt bed, handdoeken, washandjes, verzorgingsproducten en de enige echte Gouden Vloot badjas.

Voor kinderen tot 12 jaar rekenen we alleen de reissom en géén servicekosten.

Liever een privé-hut? Dat kan!

Tijdens deze reis hanteren wij de volgende vriendelijke consumptieprijzen:  € 1,50 voor frisdrank, € 2,00 voor tapbier & Beerenburg, € 2,40 voor rode of witte wijn. Water, koffie & thee inclusief.

NB: Tijdens deze zeilreis is het maximaal aantal opvarenden 20. Zo heeft iedereen heerlijk de ruimte.