Home Zeilarrangementen Bedrijfsuitje Weekend Zeilen

Bedrijfsuitje Weekend Zeilen

Arrangementen Bedrijfsuitjes

Een heerlijke dag zeilen

Bedrijfsuitje Weekend Zeilen

Ruim Klipper Isis Gouden Vloot Zeilreizen

Varen en vergaderen op de Waddenzee

Culinair genieten en gezellig naar Terschelling of Vlieland

Een statige tweemaster op de Waddenzee. Klassieke scheepslijnen en stijl in een schitterende omgeving. De Waddenzee zal u bekoren. Prachtige ruige eilanden, pittoreske stadjes, indrukwekkende vergezichten en gezellige havens. Hier leest u meer over de prachtige klipper Isis.

De culinaire verwennerij komt uit “De Stook en Kookplaets”. U proeft het vast en zeker: hier vaart de eerlijke smaak.

Er lekker een aantal dagen tussenuit met uw collega’s of personeel. Isis Zeilreizen biedt u de perfecte mogelijkheid voor een bijzonder en actief bedrijfsuitje. Actief zeilen en met zijn allen genieten van de mooie omgeving en het ruime sop. Dit arrangement is ‘Volledig verzorgd’ en heel eenvoudig te organiseren. Aan echt alles is gedacht.

Eén telefoontje en de organisatie van een meerdaags bedrijfsuitje is gereed.

Alleen wat persoonlijke spullen in de reistas en vertrekken maar.

Het is ons een groot genoegen u te mogen bijstaan in de planning van uw perfecte bedrijfsuitje en hopen u binnenkort te mogen begroeten aan boord van onze schone dame Isis.

Diner Hoge Wier @ Gouden Vloot Zeilreizen

Als u aan een dag niet genoeg heeft, bieden wij u ook de mogelijkheid het bedrijfsuitje uit te breiden tot een heel weekend! Wij verwelkomen u dan graag op bijvoorbeeld de donderdag- of vrijdagavond in de haven van Harlingen waar een uitgebreid diner op u staat te wachten. U verblijft in karakteristieke hutten aan boord van het prachtige schip. De volgende ochtend wordt u wakker met de geuren van een heerlijke ontbijt waarna de uitleg over het zeilen volgt. Samen hijsen we de zeilen en genieten we van een dag vol activiteiten waarbij u natuurlijk verwend wordt door onze kok met exclusieve scheepslekkernijen. Afhankelijk van de wind en het tij kiezen we samen de koers. Dit kan bijvoorbeeld een van de prachtige Waddeneilanden zijn! Na aankomst op het eiland wacht er een verrassing op u: een speciale eilandexcursie!

Bij terugkomst op het schip staat het Bourgondische zevengangendiner voor u klaar. ’s Avonds kunt u op het eiland een van de gezellige kroegjes bezoeken, een strandwandeling maken of gewoon lekker ontspannen aan boord. De volgende ochtend staat het ontbijt natuurlijk weer voor u klaar. Na de laatste dag heerlijk te hebben gezeild, leggen we het schip weer om 16:00, heerlijk en voldaan, in de haven van Harlingen aan.