Home Zeilreizen

Zeilreizen

‘Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” – Mark Twain

Bij de Gouden Vloot vindt u altijd een zeilreis dat aansluit op uw wensen! Van actieve bedrijfsuitjes tot intieme bruiloftsfeesten, van een dagje zeilen tot een week op zee, van feestvieren aan boord tot een vergadering. U leest het al, bij de Gouden Vloot bieden wij u de keus tussen een uiteenlopende scala aan zeilarrangementen.

Zakelijk zeilen

Voor de zakelijke zeilers die op zoek zijn naar een unieke vergaderplaats, actieve bedrijfsuitjes op zeehondenexpeditie of eilandhoppen of een prachtige zeilreis op het IJsselmeer. De zeilreizen zijn all-inclusive! U wordt dus de hele dag door verwend met exclusieve lekkernijen en wordt de dag afgesloten met een uitgebreid zevengangendiner aan boord.

Individueel zeilen

De individuele zeilreizen kunt u voor uzelf of tot maximaal 27 personen boeken. Zeil dus individueel mee, met een vriend of vriendin, met opa en oma, met broers of zussen, alle combinaties zijn mogelijk! U kunt ervoor kiezen om een rondje Waddenzee te bezeilen of om een weekend lang uit te waaien op Terschelling. Als u zin hebt in een wat langere zeilreis kunt u ervoor kiezen om van Oost naar West het Wad over te zeilen of van eiland tot eiland te hoppen. Als u geen zin hebt in standaard arrangementen kunt u zelfs kiezen voor de Oostwad Zwerftocht! Een avontuurlijke zeilreis zonder een vast doel waarbij het getij ons de koers wijst.

Samen zeilen

U kunt er ook voor kiezen om samen met uw familie of vrienden een onvergetelijke zeilreis te maken. U en uw familie of vrienden vervelen zich geen moment aan boord van het schip. Er valt altijd wat te doen en er is altijd wat te zien op het Wad! Zeilen is een leerzame, actieve, gezellige en leuke bezigheid voor jong en oud. Wij bieden u ook de mogelijkheid een uniek feest aan boord te organiseren op een prachtig zeilschip! Alles kan aan boord van een van onze schepen van de Gouden Vloot. Een unieke ervaring en een gegarandeerde glimlach op ieders gezicht.

Trouwen

De mooiste dag van jullie leven vraagt natuurlijk om een hele bijzondere locatie. Elkaar het ‘ja’-woord geven op de meest romantische plaats terwijl jullie de wereld van een andere kant bekijken is niet alleen uniek, maar ook heel speciaal. Als jullie op zoek zijn naar een bijzondere trouwlocatie zijn jullie dus aan het juiste adres, want de Gouden Vloot biedt drie unieke gelegenheden om in het huwelijksbootje te stappen, namelijk trouwen op de Waddenzee, trouwen op een Waddeneiland of trouwen op het IJsselmeer.

Wedstrijdzeilen

Met de Gouden Vloot doen wij elk jaar mee aan een aantal zeilwedstrijden die Nederland in zijn agenda heeft staan. Dit is voor u de uitgelezen kans om ook eens aan boord te zijn tijdens een echte zeilrace. Samen met de bemanning zult u er alles aan doen om een onvergetelijke wedstrijd te varen. Ervaring is hier niet voor nodig, de bemanning neemt u graag onder haar hoede!

Speciale wensen voor uw trouwfeest aan boord?

Heerlijk eten, drinken en een volledig verzorgde catering

Reacties van gasten

5

I was so excited to go on my first sailing trip! A group with 23 elderly German people. The majority was between 50 and 78 years of age, but that meant that there was a lot of work-out for the rest of us and we could skip the gym. What can I say? It was tension and relaxation.

5

Super gaaf weekend gehad… leuke kapitein.. super matroos Anna… en goeie kok lizzy. Patrick en pety en familie

5

Op 9 mei waren wij getuigen van het feit dat Jerry en Femke zijn getrouwd op het wad. En ervaring om nooit te vergeten. Onder leiding van kapitein Joost en meester kok Anna hebben wij een fantastische vaart gehad met waanzinnig lekker eten. Ik zeg een Michelin ster voor op het water Joost, Anna en de crew bedankt.

5

Es war einfach traumhaft! Das Wetter perfekt und mit Anna und Joris wurde die ganze Tour dann noch abgerundet. Danke dafür!

5

In het weekend van 29 april tot en met 1 mei was ik uitgenodigd door mijn buren om mee te varen op De Overwinning. Het was een fantastisch weekend. Zaterdag hadden we een prachtige zonnige dag waardoor we heerlijk konden genieten van de vaart naar Terschelling. Zondag hadden we juist het tegenovergestelde weer. Regen en veel wind. Een mooie zeildag. Lekker aan het werk op het voordek en veel (zeil)plezier.

5

During the weekend of May the 9th and 10th a wedding was held on the Wad. The moment you step on board, you’re being treated like a king by the crew. I don’t think the kitchen crew stopped working. The delicious smell and flavors that came from there.. Thumbs up!

5

Holy moly! That was an amazing party at the Klipper Isis! 10 years on course. There is no better experience to celebrate. There were multiple captains on the ship but nobody can stand up to Joost & Anna! Thank you for the party.

5

Wad de fok! Wat n geweldig feest was het op de klipper Isis! Al 10 jaar op Koers, een leukere manier om te vieren is er niet! Er waren meerdere kapiteins op t schip maar niemand kan tippen aan Joost en Anna! Dank jullie voor t feest, heerlijk gevaren.

4

We were on the Klipper Isis with a graduating class school with Joost and were thrilled – students and teachers! Thank you, Joost, for everything: You are a great skipper who understands his craft, we felt very safe.

5

During the weekend of April 29th until May 1st I was invited by my neighbors to sail with them on De Overwinning. It was a fantastic weekend. Saturday was a beautiful sunny day that made us enjoy the trip to Terschelling. Sunday, sadly, we had the opposite weather. Rain and a lot of wind. But that was a good sailing day. We enjoyed working on the front deck and had much fun.

4

It was just amazing! The weather was perfect and with Anna and Joris the whole tour was rounded off. Thanks for that!

5

Super nice weekend … nice captain .. super sailor Anna … and good cook lizzy. Patrick and pety and family