Home Individuele zeilreizen Yoga en Zeilen op het Wad 2021

Yoga en Zeilen op het Wad 2021

Relax your mind…

Laat je meevoeren door de omgeving, de wind, kabbelend water, de zon.

Yoga en Zeilen op het Wad


Ook dit jaar gaan we weer een prachtig weekend zeilen gecombineerd met yoga lessen op de mooiste plekjes van het Wad!

Dit heerlijke weekend begint in Harlingen. Het grootste natuurgebied van Europa wacht op ons. De zoute Waddenzee met haar getijden is een schitterende omgeving en leent zich bij uitstek voor deze veelzijdige reis.

Het is heerlijk om even los te komen van de dagelijkse verplichtingen, je mee te laten nemen op een mini vakantie. Zodra je op de boot stapt laat je alles even achter je en betreed je een ontspannen avontuur met nieuwe mensen. Een reisje waarbij de natuur je helpt om in het moment te komen, een frisse wind door je haren, het zand onder je voeten en de warme zon op je huid. De yogalessen nemen je daarin nog een stapje verder mee. Je maakt contact met je lichaam en je geest en je leert eenvoudige technieken om spanning los te laten en rust in je hoofd te creëren. Je beweegt, ademt en voelt hoe het op dit moment met je gaat en wat je nodig hebt om meer te kunnen ontspannen. Na dit weekend kom je opgeladen thuis en heb je nieuwe inspiratie en energie  opgedaan om ontspannen en vrolijk de week in te gaan.

Mini-vakantie

De Yogalessen zijn voor iedereen toegankelijk en zijn een combinatie van Hatha- en Yin Yoga, ook zullen er elementen uit de mindfulness gebruikt worden. Ontmoet op een ongedwongen en ontspannen manier andere mensen en beleef samen een weekend om nooit te vergeten! Breng jezelf met liefde in beweging en meld je aan voor deze overheerlijke mini vakantie. Deze reis is voor iedereen die van de natuur houd en interesse heeft in Yoga. Van beginner tot gevorderde, van zeiler tot niet-zeiler, van jong tot oud. 

Gun jezelf dit weekend!

 

We broeden nog even op een mooie datum maar laat alvast weten als je interesse hebt. Dan houden we jou op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom deze zeilreis. 

Een impressie van dag tot dag

 

Dag 1: Harlingen
De koffie staat klaar en om circa 20.00 uur heten wij u van harte welkom aan boord van de klipper Isis in Harlingen. Met haar stijlvolle mahoniehouten betimmering straalt de Isis (1892) een warme en luxueuze scheepssfeer uit. Het is al direct gezellig. Na aankomst zullen we op een passende manier kennis maken met elkaar.

De nacht wordt aan boord doorgebracht in de comfortabele hutten. Elke hut is uniek en heeft haar eigen karakter.

Dag 2: Het Wad, Vlieland of Terschelling
Na het ontbijt en de ochtend yoga-les wordt spannend en volgt boven aan dek de uitleg over de zeilen. De trossen gaan los, samen hijsen we de zeilen en genieten we van een avontuurlijke zeilreis op de Waddenzee. Als het weer het toelaat zal er tijdens het zeilen een eerste kennismaking door middel van Yoga plaatsvinden op het dek. In de middag varen we het schip vast op onze eigen zandbank. Als het laagwater is, genieten we van het prachtige Wad. De middagles wordt gegeven op een zandbank. De nacht brengen we door op open water of in de haven van mooi Vlieland of Terschelling.

Dag 3: Harlingen
Na de ochtendles middenin de natuur van Vlieland of Terschelling en het uitgebreide ontbijt vervolgen we als ‘ervaren’ zeilers en totaal ontspannen onze reis en leggen we na een prachtige leerzame dag om ca. 16.00 uur weer in Harlingen aan. Wat hebben we veel meegemaakt en veel geleerd…

Nu weer opgeladen aan een nieuwe week beginnen!