(VOL) Weekend West Meezeilen 2 t/m 4 augustus 2024

3 Days

Gewekt worden door kabbelende golfjes tegen het schip…

(VOL) Weekend West meezeilen 2 t/m 4 aug. 2024

Een heerlijk weekend zeilen naar het grootste natuurgebied van Europa met klipper Isis! Dit heerlijke weekend begint in de haven van Harlingen. De tocht over de zoute Waddenzee met haar getijden is al een schitterende belevenis. Aangevuld met nieuwe ervaringen en prachtige natuur maakt het tot een reis die je niet wilt missen. Wij koken, jij ontspant!

Een weekend genieten op het Wad

Ontdek met ons de parels van de Waddenzee. Geniet van de zilte atmosfeer, het ruisen of brullen van de branding, de onmiskenbare geur, het eeuwige ritme van eb en vloed. De natuur, de stilte, de rust…

Boek uw reis

TRIP DATUM BESCHIKBAARHEID PRIJS BESCHIKBARE PLEKKEN
2 augustus 2024 - 4 augustus 2024 Gegarandeerd €315
2 Beschikbaar
6 september 2024 - 8 september 2024 Gegarandeerd €315
20 Beschikbaar

Een impressie van dag tot dag

Vrijdag

Om 20.00 uur staat de koffie klaar en heten wij jullie van harte welkom aan boord van Klipper Isis in de haven van Harlingen! Na het welkomstwoord van jullie gastheer en schipper komen onder het genot van een drankje de sterke verhalen al snel los. De nacht wordt doorgebracht in de gezellige en comfortabel uitgeruste hutten.

Zaterdag

De volgende ochtend worden jullie gewekt door het kabbelen van golfjes tegen het schip. Na het ontbijt en als iedereen er klaar voor is volgt aan dek de dekindeling en zeiluitleg. We varen naar Terschelling of misschien wel naar Vlieland. De haven van Vlieland ligt letterlijk in de duinen en aan het strand. Na onze aankomst snuiven we de speciale sfeer van het eiland op. Vlieland heeft één dorpje en verder bestaat het eiland uit duinen, strand en veel bos.

Het havendorp West-Terschelling heeft naast de gezellige drukke haven veel te bieden. Binnen vijf minuutjes lopen sta je voor de vuurtoren Brandaris. Aan haar voet liggen winkelstraatjes en gezellige café-tjes, waar het op de terrassen goed toeven is. Op steenworp afstand ligt het immens brede Groene strand waar je heerlijk kunt wandelen of zwemmen. Terug wandelend door de duinen en/of het bos ben je zo weer bij het schip. ’s Avonds is er tijd om de gezellige kroegjes te bezoeken, een strandwandeling te maken of om lekker te relaxen aan boord.

Zondag

Na het uitgebreide ontbijt maak je misschien nog een mooie strandwandeling en neem je nog een duik in zee? Daarna varen we als ervaren zeilers richting de haven van Harlingen waar we omstreeks 17.00 uur tevreden en voldaan aanmeren waarmee deze heerlijke minivakantie tot een einde komt…

Verzorging

Het gehele verblijf worden jullie de hele dag door verwend met heerlijke verassingen uit de keuken. Naast ontbijt, lunch en tussendoortjes komen aan het einde van de middag de heerlijke geuren van het Bourgondisch diner jullie vanuit de kombuis tegemoet.

Afhankelijk van de windrichting en het getij wordt de middag van vertrek de route definitief bepaald. De start- en eindhaven liggen wel vast.

Je hoeft niet een heel schip af te huren om te gaan zeilen! Speciaal voor individuele reizigers- of kleinere gezelschappen verzorgen wij een aantal laagdrempelige meezeil-reizen. De meezeilreizen zijn geschikt voor jong en oud, de fanatieke zeiler of de vakantieganger. Zeil zelf of laat je lekker zeilen!

Zeilervaring is geen vereiste. De ervaren bemanning neemt je onder haar hoede en leert je alles van het zeilen als je dat wilt. Catering wordt de gehele reis verzorgd, zeilpakken en zwemvesten zijn aanwezig voor alle opvarenden.

Kom samen met vriend, vriendin, opa, oma, vader, moeder, zus, broer, kind of kom je liever zelfstandig? Alle combinaties zijn welkom!

Prijzen Weekend West Meezeilen 2024

De prijs van deze 3 daagse zeilvakantie met voorovernachting, volpension, zeilpakken, non-alcoholische drankjes is inclusief btw.  Geldig t/m 31 december 2024.

Prijs per persoon Standaard * Linnen ** Watten ***
Reissom 195,- 195,- 195,-
Services 100,- 115,- 120,-
Totaal 295,- 310,- 315,-

*     Basis-service: Culinair genieten op basis van volpension, professionele zeilkleding, onderlaken & kussen met sloop, servicekosten en eindschoonmaak.
**   Linnen-service: Basis + volledig opgemaakt bed, handdoeken en washandjes.
*** Watten-service: Basis + volledig opgemaakt bed, handdoeken, washandjes, verzorgingsproducten en de enige echte Gouden Vloot badjas.

Liever een privé-hut? Dan betaalt je een meerprijs van € 195,-

Voor kinderen onder de 12 jaar brengen wij geen servicekosten in rekening, alleen de reissom.

Alcoholische drankjes kunt u aan boord betalen: € 3,20 voor tapbier & Beerenburg. € 3,35 voor rode of witte wijn. Prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2024.

From €295
/ Adult
From €195
/ Child
From €490
/ Privéhut